Home Zorgstroom Xtra Wonen / huis / tuin / dier
 • Bomont

  Al jarenlang is Bomont hét Zeeuwse modebedrijf met een assortiment van topmerken voor het hele gezin! Bomont biedt een combinatie van hoogwaardige fashion en lifestyle artikelen. Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit? Laat je inspireren in één van onze winkels gevestigd door heel Zeeland, Brabant en Zuid-Holland of shop online via onze webshop www.bomont.nl

  Onze winkels zijn gevestigd in: Domburg, Goes, Renesse, Middelburg, Zoutelande, Etten-Leur, Kamperland, Sluis, Hellevoet-sluis, Roosendaal, Den Bosch en Tilburg. Kijk voor meer winkelinformatie op: www.bomont.nl/winkels

  Uw voordeel
  • Op vertoon van de pas ontvangt u € 5,- korting* bij besteding van minimaal € 50,- (* Niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, de korting is éénmalig geldig, merken kunnen uitgesloten zijn)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact


 • DELTA-Kunstgras

  Kunstgras in uw tuin, terras, patio of balkon? Nooit meer zaaien. Nooit meer maaien. DELTA-Kunstgras is premium dealer van Royal Grass® kunstgras. Wij onderscheiden ons door goed advies, vakmanschap, kwaliteit, veiligheid, service en garantie. En… Maar liefst 15 jaar fabrieksgarantie op Royal Grass ®Kunstgras, met het predicaat “Koninklijk”.

  Hoe werken wij?

  • eerst een adviesgesprek
  • daarna heldere offerte
  • grondwerk/ en/of aanpassingen in de tuin
  • kunstgras installatie
  • onderhoudsoverkomst.

  U wordt daarmee volledig door ons ontzorgd. Royal Grass® kunstgras is 100% procent veilig. Het kunstgras wordt in de tuin met kwarts zand ingestrooid.

  Neem contact op met ons voor advies en een offerte.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Spoortstraat 11

  4431 NK ’s Gravenpolder

  0113-313166
  Bezoek website
 • Licht&Leuk

  Licht&Leuk is Dé lampenwinkel van Zeeland gevestigd in het centrum van Oost-Souburg. Wij voeren alle stijlen lampen, moderne LED technologieën en op afstand bedienbare systemen! U parkeert gratis uw auto bij ons voor de deur. We hebben ook een montage- en bezorgservice in heel Zeeland. Indien gewenst kunnen de bij ons gekochte lampen ook bij u thuis worden gemonteerd. Dit wordt door een vakman voor u gedaan.

   

  Vindt u het kiezen van lampen moeilijk? Wij zijn als lichtadviseur degene die u graag helpt en eventueel ook vrijblijvend bij u langskomt. Desgewenst stellen wij voor u een professioneel lichtplan op, voor uw woning maar ook voor uw project: bijvoorbeeld voor uw winkel, kantoor of restaurant. Dan komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek.

   

  Wilt u een lamp cadeau geven of liever een cadeaubon? Beiden is mogelijk. Niet voor niets worden we door honderden klanten hoog beoordeeld:  wij brengen ‘verlichting’!

  Uw voordeel
  • 10 % korting op het hele winkel assortiment (van te voren Voordeelpas aanbieden) (uitgezonderd op montage- en bezorgkosten, acties en aanbiedingen)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Kanaalstraat 45

  4388 BK Oost-Souburg

  0118-43 65 79 / 06- 53 69 43 79
  Bezoek website
 • Suus & Sold, interieuradvies

  Gaat u verhuizen of wilt u meer sfeer in uw huidige woning? Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor inrichting, aankleding, verlichting en indeling. Verhuist u binnenkort naar een aanleunwoning of een woonzorgcentrum? Wij creëren samen met u een gezellig, leefbaar thuis met eventuele benodigde aanpassingen.

  Wilt u uw huis verkopen en wil de verkoop niet zo vlotten? Wij helpen u graag d.m.v. verkoopstyling uw huis verkoopklaar te maken.

  Uw voordeel
  • €10,- korting per interieuradvies (bij aanvraag s.v.p. aangeven dat u gebruik maakt van de X-tra pas)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Vlissingsestraat 42

  Oost-Souburg

  06 - 38 26 99 95
  Bezoek website
 • TMC Wonen

  TMC Wonen is een écht Zeeuws familiebedrijf met al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van
  woninginrichting. Onze adviseurs helpen je om je ideale woonidee te creëren door middel van o.a.
  advies aan huis en 3D visualisaties. Bovendien hebben we alle producten in huis om jouw woonidee
  te realiseren. Van meubels tot vloeren, van raambekleding tot slaapkamermeubilair, van
  buitenzonwering tot verf en behang, van maatwerkkasten tot woonaccessoires, etc. Wij bieden deze producten in alle mogelijke prijsklassen, verdeeld over onze vier winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Bezorgen, leggen en monteren doen we zelf met speciaal hiervoor opgeleide, eigen vakmensen.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Marconistraat 15

  4461 HH Goes

  0113-22 41 14
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact