WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Hof Mondriaan

Vrijlandstraat 28

4337 EE Middelburg

Binnen kijken?

Hof Mondriaan bevindt zich middenin de wijk Dauwendaele en bestaat uit appartementen voor zelfstandig wonen, verpleeghuisplaatsen en tijdelijk verblijf. De zorg wordt hier op een vernieuwende wijze vormgegeven. Of zoals toenmalig staatssecretaris Martin van Rijn bij de opening zei: ‘In Hof Mondriaan draait alles om wat de bewoner zélf wil’.

  • In 2016 volledig gerenoveerd
  • Direct naast het winkelcentrum
  • Ruim aanbod van activiteiten
  • Nauwe samenwerking met de wijk
  • Hoge score op Zorgkaart Nederland
  • Gezellige welzijnsruimte
  • Bushalte naast de locatie
  • Op loopafstand van het station

Het wooncomplex

Hof Mondriaan telt 24 ruime appartementen waar u zelfstandig kunt wonen met alle zorg die u nodig heeft. Op de begane grond bevindt zich verpleegafdeling de Stroming met 21 eenkamerappartementen. Acht kamers voor Tijdelijk verblijf maken het complex compleet.

In Hof Mondriaan draait alles om wat de bewoner zélf wil.

Bij het kiezen van een nieuwe naam van het woonzorgcentrum in Middelburg was de link met de Nederlandse kunstschilder Piet Mondriaan snel gelegd. Zijn gebruik van primaire kleuren zie je op verschillende manieren terug, in en om het gebouw. Iedere verdieping heeft een andere kleur. De grote fotoprints verwijzen naar plaatsen op Walcheren waar Mondriaan is geweest.

Centraal in de wijk

Hof Mondriaan is een ontmoetingscentrum voor de wijk. In de ruime recreatiezaal vinden iedere dag activiteiten plaats, waarbij zowel bewoners als buurtbewoners welkom zijn. De wijkvereniging, scholen en andere organisaties zijn regelmatig betrokken bij deze activiteiten. Ook clubs uit de wijk maken gebruik van de recreatiezaal. Deelnemen aan de activiteiten kan uiteraard naar uw eigen wens en behoefte. Denk aan bewegen voor ouderen, koersbal, creaclubs en het maken van wandelingen. Ook maken we graag uitstapjes, zoals het bezoeken van de weekmarkt of het maken van een boottocht.

De wijkvereniging, scholen en andere organisaties zijn regelmatig betrokken bij activiteiten op de locatie.

Uw leven, Samen zorgen

We werken vanuit de gedachte: Uw leven, Samen zorgen. Dat betekent dat de bewoner centraal staat. U kunt uw leven in Hof Mondriaan zo normaal mogelijk voortzetten. En ‘normaal’ is natuurlijk voor iedereen anders. We gaan met u in gesprek over de individuele ervaren kwaliteit van leven.  Van daaruit vullen we samen met mantelzorgers en vrijwilligers de zorg in. Medewerkers, familie, vrijwilligers; tal van mensen staan om u als bewoner heen en werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Lees meer over ‘Uw leven, Samen zorgen‘.

Meer weten over wonen in Hof Mondriaan?

Het Steunpunt van Zorgstroom helpt en adviseert u bij al uw vragen over wonen in Hof Mondriaan.

E: steunpunt@zorgstroom.nl
T: 0118 – 68 40 00

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact