Home Voordeel voor iedereen met Zorgstroom X-tra

Zorgstroom & coronavirus

Bekijk hier het actuele nieuws over corona

Wilt u bij 150 bedrijven in de buurt en bij meer dan 700 webshops korting krijgen? Met Zorgstroom X-tra kan het, voor slechts €12,50 per jaar! 

Prettig wonen en leven

Met de Zorgstroom X-tra pas geniet u van veel voordeel op diensten en producten die u helpen om prettig te wonen en te leven. Zorgstroom ondersteunt u en de mensen om u heen hier graag in. Bekijk het overzicht van de lokale ondernemers. Veel van hen komen indien nodig ook bij u aan huis.

Met Zorgstroom X-tra bespaart u honderden euro’s per jaar.

Online voordeel

Via xtra.zorgstroom.nl kunt u terecht bij de grootste en meest populaire webshops in Nederland. Zoals bol.com, Thuisbezorgd.nl, HEMA en Mediamarkt. Zodra u via ons voordeelprogramma uw online aankopen doet, ontvangt u een deel van het aankoopbedrag terug in uw account. Gemakkelijk en voordelig!

Wegens het coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om cashback te ontvangen voor een aantal online partners. Dit staat vermeld op hun pagina. Excuses voor het ongemak. 

Voor wie is de Zorgstroom X-tra pas?

U hoeft geen cliënt van Zorgstroom te zijn om een Zorgstroom X-tra pas aan te vragen. Iedereen, jong en oud, kan met de voordeelpas profiteren van de aanbiedingen. Het voordeel geldt voor het hele gezin of huishouden, tenzij anders vermeld. Voor slechts €12,50 per jaar bent u lid van Zorgstroom X-tra. Zo bespaart u honderden euro’s per jaar!

Voordeelpas aanvragen

Wilt u een Zorgstroom X-tra pas aanvragen? Vul het aanmeldformulier in. Het aanbod van Zorgstroom X-tra wordt continu aangevuld. Via de maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en kortingen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief.

Zorgstroom is niet aansprakelijk voor diensten/producten, genoemd in het Zorgstroom X-tra pakket, die geleverd worden door andere aanbieders. Wijzigingen in de aanbiedingen voorbehouden.

X-tra
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact