Zoeken
Home Voordeel voor iedereen met Zorgstroom X-tra

Wilt u bij 150 bedrijven in de buurt en bij meer dan 700 webshops korting krijgen? Met Zorgstroom X-tra kan het, voor slechts €10,95 per jaar! 

Prettig wonen en leven

Met de Zorgstroom X-tra pas geniet u van veel voordeel op diensten en producten die u helpen om prettig te wonen en te leven. Zorgstroom ondersteunt u en de mensen om u heen hier graag in. Bekijk het overzicht van de lokale ondernemers. Veel van hen komen indien nodig ook bij u aan huis.

Met Zorgstroom X-tra bespaart u honderden euro’s per jaar.

Online voordeel

Via xtra.zorgstroom.nl kunt u terecht bij de grootste en meest populaire webshops in Nederland. Zoals bol.com, Thuisbezorgd.nl, HEMA en Decathlon. Zodra u via ons voordeelprogramma uw online aankopen doet, ontvangt u een deel van het aankoopbedrag terug in uw account. Gemakkelijk en voordelig!

Voor wie is de Zorgstroom X-tra pas?

U hoeft geen cliënt van Zorgstroom te zijn om een Zorgstroom X-tra pas aan te vragen. Iedereen, jong en oud, kan profiteren van de aanbiedingen. Het voordeel geldt voor het hele gezin of huishouden, tenzij anders vermeld. Voor slechts €10,95 per jaar bent u lid van Zorgstroom X-tra. Zo bespaart u honderden euro’s per jaar!

Zorgstroom X-tra pas aanvragen

Wilt u een Zorgstroom X-tra pas aanvragen? Vul het aanmeldformulier in. Het aanbod van Zorgstroom X-tra wordt continu aangevuld. Via de maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en kortingen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief.

Zorgstroom is niet aansprakelijk voor diensten/producten, genoemd in het Zorgstroom X-tra pakket, die geleverd worden door andere aanbieders. Wijzigingen in de aanbiedingen voorbehouden.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact