Home Lokaal voordeel voor iedereen met Zorgstroom X-tra

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Wilt u bij 150 bedrijven en ondernemers in de buurt korting krijgen? Met Zorgstroom X-tra kan het, voor slechts €12,50 per kalenderjaar! De pas is gratis voor medewerkers en vrijwilligers van Zorgstroom, maar iedereen kan de pas aanvragen en zo genieten van de voordelen én lokale ondernemers en bedrijven ondersteunen.

Prettig wonen en leven

Met de Zorgstroom X-tra pas geniet u van veel voordeel op diensten en producten die u helpen om prettig te wonen en te leven. Zo kunt u met de pas bijvoorbeeld gratis krukken lenen, maar krijgt u ook korting bij de lokale bakker en bloemenwinkel, op een restaurantrekening, diverse leuke uitjes en bij het shoppen. Kortom voor ieder wat wils! Zorgstroom ondersteunt u en de mensen om u heen hier graag in. Bekijk het overzicht van de lokale ondernemers.

Met Zorgstroom X-tra bespaart u honderden euro’s per jaar.

Voor wie is de Zorgstroom X-tra pas?

U hoeft geen cliënt of medewerker van Zorgstroom te zijn om een Zorgstroom X-tra pas aan te vragen. Iedereen, jong en oud, kan met de voordeelpas profiteren van de aanbiedingen. Het voordeel geldt voor het hele gezin of huishouden, tenzij anders vermeld. Voor slechts €12,50 per kalenderjaar bent u lid van Zorgstroom X-tra. Zo bespaart u honderden euro’s per jaar!

Voordeelpas aanvragen

Wilt u een Zorgstroom X-tra pas aanvragen? Vul het aanmeldformulier in. Het aanbod van Zorgstroom X-tra wordt continu aangevuld.

Zorgstroom is niet aansprakelijk voor diensten/producten, genoemd in het Zorgstroom X-tra pakket, die geleverd worden door andere aanbieders. Wijzigingen in de aanbiedingen voorbehouden.

X-tra
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact