WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Verpleeghuis

Als u 24 uur per dag verzorging en verpleging nodig heeft, kunt u wonen in een van onze locaties met verpleeghuiszorg. Een breed team van verschillende disciplines staat voor u klaar. De behoefte aan zorg en begeleiding is voor elke bewoner anders en daar houden we rekening mee. Voor verpleeghuiszorg kunt u terecht in:

Thuis wonen met verpleeghuiszorg is, onder bepaalde voorwaarden, ook mogelijk. Lees er meer over in de publieksfolder.

Nieuw-Sandenburgh Veere

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar met zorg zoals die wordt gegeven in een zorginstelling? Dat kan met Volledig Pakket Thuis (VPT). Wonen en zorg zijn hierbij gescheiden. De zorg is 24 uur per dag beschikbaar. Voor VPT is een indicatie voor zorg met verblijf nodig. Wonen met VPT is mogelijk in:

Modulair Pakket Thuis (MPT)

Ook met Modulair Pakket Thuis woont u zelfstandig, met zorg zoals deze gegeven wordt in een zorginstelling. U bepaalt hierbij echter zelf van welke onderdelen van de zorg u gebruik maakt. Dit is makkelijk als u niet ons volledige zorgaanbod nodig heeft. U vindt deze woonvorm in:

Zorghotel Boulevard

Tijdelijk verblijf

Soms gebeurt er iets waar u wellicht niet direct op gerekend had. Er verandert iets in uw zorgsituatie en u heeft tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig. Zorgstroom staat ook dan voor u klaar. Tijdelijk verblijf is een manier om tijdelijke zorg te kunnen ontvangen die u op dat moment nodig heeft. Onze locaties met Tijdelijk verblijf:

Wonen met zorg in de buurt

Zelfstandig wonen met altijd zorg in de buurt. Dat kan in een wooncomplex met zorg nabij. U kunt elke dag van de week rekenen op onze wijkteams. Zij helpen u om zelfstandig en veilig thuis te wonen. Ook ’s nachts zijn we er voor u als het nodig is. Door middel van nachtzorg en personenalarmering.

thuiszorg Zorgstroom

Hospice

Onze hospices bieden een thuis aan mensen die zich in de laatste fase van het leven bevinden. Het zijn warme en gastvrije huizen waar 24 uur per dag zorg wordt geboden. Een team van zeer betrokken verpleegkundigen, artsen en vrijwilligers zorgt hiervoor. U vindt hospicezorg in:

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact