Home Zorgstroom Xtra Sauna / thermen / wellness

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

 • Body Shape Salon

  Body Shape salon de nummer één aanbieder in Zeeland (Vlissingen en Kapelle) van Vacushapers en Vacubikes. Daarnaast bieden wij toning en cryolipolyse behandelingen (vetbevriezen) d.m.v. een massage met de cryoskin, zonder vacuüm en pijnloos. Ook kunt u bij ons terecht voor maderotherapie, normatec compressie therapie en PowerSlim. Sinds kort werken wij ook met een BenFit-programma! Afvallen met begeleiding van een van onze coaches en met gewone voeding! Overal toegang tot jouw persoonlijke BenFit op je mobiele telefoon.

  Uw voordeel
  • Vacushaper/Vacubike/TFM cabine (korting geldt voor beide locaties):
  • 10% korting op een 10 rittenkaart (3 maanden geldig)
  • 50% korting op de eerste maand van een abonnement van 6 maanden
  • 10% korting op maderotherapie/cryoskin
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Dreesstraat 6

  4384 DC Vlissingen

  06 - 46 39 28 13
 • Wellness- en Beautycentrum De Parel

  Domburg heeft vanwege de gezonde lucht al een lange geschiedenis als kuuroord. Waar vroeger vooral mensen van adel zich een behandeling konden veroorloven, is deze manier van ontspannen nu voor iedereen weggelegd. Een professioneel team in Wellness- en Beautycentrum De Parel garandeert u een totale ontspanning door massages, lichaamspakkingen, gezicht-, hand-, en voetverzorging, sauna’s, stoombaden, sportfysische therapie en compleet verzorgde beautydagen. Vergeet alle dagelijkse beslommeringen en kom ontspannen genieten!

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Babelweg 2

  Domburg

  0118 - 58 82 76
  Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact