WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

 • Apotheek de Singel en Apotheek Govert Flinck

  Als Apotheek begeleiden wij u bij uw medicijngebruik en streven wij ernaar u de beste farmaceutische zorg en service te verlenen.

  Onze beide apotheken zijn open van maandag t/m vrijdag  08.00 uur – 17.30 uur.

  Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 19.00 uur.

  Apotheek de Singel
  Koudekerkseweg 88, Vlissingen (in het Adrz)
  T: 0118 – 41 27 30
  W: www.apotheekdesingel.nl
  E: info@apotheekdesingel.nl

  Apotheek Govert Flinck
  Govert Flincklaan 51, Vlissingen
  T: 0118 – 41 27 30
  W: www.apotheekgovertflinck.nl
  E: info@apotheekgovertflinck.nl

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Vlissingen


 • Balans-Qigongtraining, voor lichaam en geest

  Geboren uit de valpreventiecursus ‘In Balans’: de wekelijkse Balans-Qigongtraining in de buitenlucht te Vlissingen. Het programma richt zich op bewust staan en lopen, stevig balans vinden, goed ademen en ontspanning. De oefeningen sluiten direct aan bij het dagelijkse leven. De bewegingen zijn afkomstig uit de fitness, tai chi en qigong en worden zittend, staand, en lopend uitgevoerd; daardoor zijn ze ook geschikt voor mensen die minder goed belastbaar zijn. Trek makkelijk zittende kleding aan en als het kan: soepel schoeisel. De training is op donderdagmorgen, van 10.00-11.00 uur. De kosten bedragen € 5,- per persoon per training.

  Uw voordeel
 • Chinees GezondheidsCentrum Zeeland

  De basis van waaruit gewerkt wordt binnen het Centrum is de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Bij ons kunt u terecht voor individuele behandelingen met acupunctuur, massage (Tui Na, Gua Sha, Cupping) voedingsadviezen en bewegingstherapie (Qigong).

  Ook organiseren we gezondheidstrainingen zoals:
  Jaarcursussen:
  Tai Chi & Qigong, Qigong, Taiji Bailong Ball (Roliball)
  Korte cursussen (en workshops):
  Inzicht in Beter Zien, Ooracupressuur, Tui Na Massage, Gua Sha Massage, Allround spelers- en trainersopleiding, Taiji Bailong Ball

  Uw voordeel
  • u ontvangt eenmalig 5% korting bij inschrijving op een (jaar)cursus of workshop
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Mastgatstraat 25

  Middelburg

  0118 - 63 60 54 of 0118 - 43 60 14
  Bezoek website
 • CZ Zorgverzekering

  De voordelen van een collectieve zorgverzekering bij CZ
  Met een collectieve zorgverzekering van CZ profiteert uw hele gezin van vele voordelen. Naast een aantrekkelijke korting op de aanvullende verzekeringen krijgt u nog tientallen andere extra’s zoals:

  • Gratis huidcheck met SkinVision
  • Persoonlijk advies, bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling of een second opinion
  • App de Verpleegkundige voor vragen over uw gezondheid.
  • Hulp bij afvallen met GetFit
  • U kunt terecht in elk ziekenhuis

  Ontdek alle extra’s op www.cz.nl/extra.

  Korting op uw aanvullende verzekeringen

  • Met een collectieve verzekering via X-tra krijgt u 5% korting op alle aanvullende – en tandartsverzekeringen.
  • Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u zelfs 10% korting op de premie. Als u kiest voor deze aanvullende verzekering Leden, dan vergoedt CZ ook
   de aanschaf van uw X-tra voordeelpas van €12,50 per jaar.

  U dient dit zelf te declareren onder vermelding: contributie X-tra voordeelpas 2024. Voor meer informatie over declareren verwijzen wij u graag naar www.cz.nl/declareren.

  Stap zorgeloos over naar CZ
  Op vergelijkt u eenvoudig pakketten, berekent u uw premie en sluit u direct een verzekering af. Wanneer u overstapt naar CZ, zeggen wij uw huidige zorgverzekering voor u op. Daar hebt u geen omkijken naar.

  Wilt u liever persoonlijk contact?
  Voor advies mag u ons gerust bellen via 088 555 77 77. Of kom langs bij een van onze servicekantoren. U vindt de adressen op www.cz.nl/contact.

  Uw voordeel
  • 5% korting op alle aanvullende - en tandartsverzekeringen
  • Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u zelfs 10% korting op de premie. En vergoedt CZ de aanschaf van uw Zorgstroom X-tra voordeelpas van €12,50 in 2024
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  088 555 77 77
 • De Zunne, coaching voor kinderen en volwassenen

  Wat wil jij zielsgraag? Zet de best mogelijke versie van jezelf in de wereld.
  Janneke begeleidt in de Zunne kinderen en volwassenen, die stappen zetten naar nog meer licht, authenticiteit, liefde, kracht, gezondheid, vreugde, geluk, overvloed, of wat voor vraag of verlangen iemand ook heeft in het leven. Op weg naar een nieuwe werkelijkheid. Er wordt op een unieke manier gewerkt met verschillende methodieken en technieken in groepen en individueel. Op een diep niveau krijg je informatie, waar je met alleen praten nooit achter komt. Mijn werkplek is al heel wat jaren een heerlijke plek waar prachtige dingen mogen gebeuren.

  Heb je een vraag, of een verlangen? In “de Zunne” zijn kinderen en volwassenen van harte welkom.
  Op de website vind je verdere informatie.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Zuidstraat 111a

  Westkapelle

  0118 - 57 21 16 / 06 - 51 96 08 11
  Bezoek website
 • Diëtisten Zorgstroom

  Voeding beïnvloedt uw gezondheid. Door gezond te eten, voelt u zich beter, voorkomt u ziekten en versnelt u het herstel tijdens of na ziekte.
  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u naar een diëtist zou gaan. U kunt bij ons terecht voor advies bij diabetes, te hoog cholesterol, hart- en
  vaatziekten, lactose-intolerantie, darmklachten, overgewicht, ondergewicht etc. Ook kunt u bij ons terecht voor het FODMAP dieet (specifiek voor buikklachten), een eiwitrijk of koolhydraatarm dieet.

  Uw voordeel
  • zijn uw behandeluren bij de zorgverzekering allemaal gebruikt? Dan krijgt u op vertoon van de X-tra pas nog een gratis extra vervolgconsult bij de diëtist
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  0118 - 68 42 22
 • Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

  Feel Fit Center biedt je de faciliteiten om zo goed mogelijk aan je sportdoelen te laten werken. Maak gebruik van de unieke combinatie van zwemmen en fitness! Kom je langs bij ons sportcentrum voor een kennismaking en rondleiding?

  Op vertoon van je X-tra Voordeelpas kies je voor een jaarabonnement met onbeperkt vrij-/banenzwemmen en vrije fitness. Hiermee bespaar je meer dan 10% per maand.

  Kijk op onze website voor meer informatie: www.feelfitcenter.nl

   

  Uw voordeel
  • €49 per maand voor onbeperkt vrij-/banenzwemmen & vrije fitness (je bespaart hiermee €7,29 per maand)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Sportweg 2

  4387 PM Vlissingen

  0118 486 820
 • Fitness De Driehoek

  Werken aan de gezondheid in een veilige omgeving: Fitness De Driehoek staat bekend om zijn laagdrempeligheid en persoonlijke benadering.

  Er zijn mogelijkheden voor jong en oud. Doelgericht trainen onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Trainen aan de hand van uw persoonlijke schema’s om zo uw doelen te realiseren. Wij bieden groepslessen aan in onze LOODS, buurtsportcoach, sportmassage, lifestyle coaching, meedoen met een sportproject (heden Val Gardena), alles is mogelijk bij Fitness De Driehoek.

  Voor mensen met overgewicht, diabetes en niet aangeboren hersenletsel zijn speciale beweegprogramma’s beschikbaar. Deze worden aangeboden door speciaal gecertificeerde instructeurs.

  Dus wees sterker dan je excuus en kom trainen bij Fitness De Driehoek.

  Bezoek onze website www.fitnessdedriehoek.nl voor meer informatie.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Noordweg 125

  Serooskerke

  0118 - 59 13 34
 • Fitness Fitaal

  Fitness Fitaal staat bekend om de gemoedelijke sfeer, ruime keuze van de abonnementsvormen, gunstige prijzen en enthousiaste instructeurs die zich betrokken voelen bij de klanten. Dat is ook precies wat het team van Fitness Fitaal nastreeft: persoonsgerichte trainingen in een ontspannen sfeer; veelal in groepsverband maar ook door middel van individuele training.

  Voor de jeugd en ouderen zijn specifieke groepstrainingen. Ook bedrijfsfitness behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er gelegenheid voor advies en/of behandeling in praktijk voor Orthopedische Manuele Therapie Krijger en Quist (www.omtkrijger-quist.nl ), en in de praktijk voor Osteopathie van Arthur van Reijmersdal (www.osteopathiewalcheren.nl ).
  Fitness Fitaal beschikt over vier grote, moderne trainingsruimtes, gezellig sportcafé, ruime kleedkamers, 2 saunacabines (dames en heren gescheiden), zonnebank, kinderopvang, orthopedische manuele therapie.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Dynamoweg 10

  Vlissingen

  06-42 30 18 72
  Bezoek website
 • Life with Usher (gebarentaal)

  Ben jij bekend met baby- en kindgebaren? Weet je dat je door middel van gebaren al vanaf 6 maanden kan communiceren met je kleintje?

  Ik heb zelf een horend en een doof kind thuis en er zit zo’n verschil in communicatie. Met onze jongste (doof) konden wij al voor zijn eerste levensjaar met elkaar communiceren. Ik wist wat hij wilde, waardoor hij minder frustraties had. Ik ben mezelf gaan verdiepen in baby- en kindgebaren. De methode “leer mij begrijpen” is een methode voor horende kinderen.

  Je geeft je kleintje echt een taal in handen, waardoor hij kan vertellen dat hij bijvoorbeeld wilt drinken. Hoe fijn is het dat jij kan weten wat jouw kleintje bedoelt. Dit versterkt ook nog eens jullie band, want jullie weten van elkaar wat je wilt of bedoelt. Doei frustratie, hallo diepere verbinding!

  Dit is niet het enige voordeel, volg een basiscursus en ik leer je er alles over.

  Uw voordeel
  • 10% korting op de basiscursus (ook geldig op de Vriendinnen- Vriendenprijs)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Zanddijkseweg 1

  4351NN Veere

  06-12911718
  Bezoek website
 • Medipoint | Thuiszorgcentrum Zeeland

  Langer zelfstandig in beweging
  Er zijn allerlei manieren om u te ondersteunen bij het bewegen. De bekendste loophulpmiddelen zijn krukken, een rollator en rolstoel. Maar er zijn veel meer zorghulpmiddelen. Bijvoorbeeld om u te helpen bij het aankleden, eten of in het huishouden. Dat zorgt voor bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid.

  Hoe langer u zelfstandig dingen blijft doen, hoe beter dat is voor lichaam en geest. Dus aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden bij de Medipoint thuiszorgwinkel. Hier krijgt u deskundig advies en goede service als het gaat om het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen. Of neem een kijkje op de webshop medipoint.nl.

  Medipoint ThuisService
  De adviseur komt gewoon bij u thuis.

  Wilt u graag een sta-opstoel, scootmobiel of ander hulpmiddel kopen? Maar bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen, of wilt u het liever thuis ervaren? Dan komt de adviseur van de Medipoint ThuisService graag bij u langs. Voor persoonlijk advies en een demonstratie van het hulpmiddel. Zo probeert u het hulpmiddel in uw eigen huis uit, en ziet u of dit aansluit op uw behoefte.

  U schakelt de ThuisService in voor: sta-opstoelen • scootmobielen • fietsen • rolstoelen • traphulpen • bedden en matrassen • tilliften • trippelstoelen

  Hoe ziet een afspraak met de ThuisService eruit?

  • Vooraf telefonisch uw wensen doorspreken.
  • Een demonstratie van de hulpmiddelen bij u thuis.
  • Offerte of direct bestellen.

  Bel voor meer informatie of een afspraak 088 – 10 20 100 of kijk op www.medipoint.nl/thuisservice.

  Winkellocaties
  Medipoint Goes: Klein Frankrijk 31, 4461 ZN Goes
  Medipoint Vlissingen: Badhuisstraat 104, 4381 LV Vlissingen

  Uw voordeel
  • 10% korting op alle verkoopartikelen in alle Medipoint winkels en webshop
  • Gratis lenen van loophulpmiddelen (13 weken lang, o.a. krukken, looprek of rollator)
  • Vier keer per jaar exclusieve ledenaanbiedingen, speciaal voor leden
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Badhuisstraat 104

  Vlissingen

  088 - 10 20 100
 • Mirjam van Es – begeleiding bij verlies en rouw

  Begeleiding bij verlies en rouw

  Hulp bij verlies/rouw kan o.a. ondersteunend zijn:

  • als u er zelf behoefte aan heeft
  • als de heftigheid van het verlies u gedurende langere tijd blijft overweldigen
  • als u voor uw eigen gevoel niet verder komt
  • als u binnen uw eigen kring weinig/geen ondersteuning ervaart
  • als het moeilijk blijft om opnieuw inhoud en zin aan het bestaan te geven

  Doorverwijzing van de (huis)arts is niet nodig, de meeste zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de behandeling.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Molenwater 137

  4331SG Middelburg

  06-55 17 58 26
 • Oefentherapie Walcheren: Groepsles Mensendieck

  In een groepsles Mensendieck bent u op een actieve en verantwoorde wijze bezig met uw lichaam. In de groepsles doet u oefeningen, waardoor o.a. uw conditie, evenwicht, spierkracht en mobiliteit getraind wordt. Tevens is er veel aandacht voor uw houding en bewegingen in het dagelijks leven. Dit onder leiding van een oefentherapeut-Mensendieck. De lessen worden gehouden in Aagtekerke, Oostkapelle, Serooskerke (W) en Sint-Laurens.

  Uw voordeel
 • Pedicure

  Zorgstroom heeft een samenwerkingsovereenkomst met verschillende pedicures.

  Deze pedicures zijn adequaat opgeleide vakmensen, die deskundig adviseren en behandelen. Alle pedicures zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en veelal aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Velen zijn in het bezit van de specialistische aantekening “Diabetische voet” *, sommigen ook van de aantekening “Reumatische voet” ** . Wij wijzen u erop dat diabetici en reumatische cliënten soms in aanmerking komen voor vergoeding van behandeling door de pedicure. Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar.

  Let op: sommige pedicures behandelen uitsluitend in hun eigen praktijk, anderen komen bij u aan huis. Vraag naar de mogelijkheden!

  Overzicht aangesloten pedicures per regio:

  Regio Middelburg

  Medisch Pedicure Connie’s Pedi Care   * / ** (ook ambulant)
  Connie Bezemer-Nieuwenhuyzen
  Zuster van Donkstraat 4, Arnemuiden
  T: 0118 – 60 10 02
  M: 06 -12 05 08 19
  E: conniebezemer@gmail.com
  W: www.pedicuremiddelburg.nl

  MooiZo Beauty | Medisch Pedicure en schoonheidssalon */**
  Laura van Eijkeren  (ook ambulant)
  Belfort 19, 4336 JK Middelburg
  T: 06 – 11 36 61 73
  E: info@mooizobeauty.nl
  W: www.mooizobeauty.nl

  Regio Vlissingen          

  Medisch Pedicure en schoonheidssalon Face 2 Feet   * / **
  Linda Alma-Baaijens (ook ambulant)
  Koopmansvoetpad 49 , Oost-Souburg
  T: 06 – 51 91 64 75

  Uw voordeel

  Adres & contact


 • Praktijk Swaager

  Praktijk Swaager houdt zich bezig met vele aspecten van de gezondheid zoals:

  • overgangsconsulente
  • natuurgeneeskunde
  • klassieke massage, sportmassage, dieptemassage, voetreflexologie
  • bachbloemen
  • verkoop van natuurproducten
  • geven van lezingen over gezondheid, bewegen en de overgang.

  Gedeeltelijke/ volledige vergoeding van zorgverzekeraars is mogelijk bij diverse therapieën. Voor het complete overzicht en openingstijden zie www.praktijkswaager.nl 

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Bisschopstraat 5

  Serooskerke

  06 - 42 71 58 58
  Bezoek website
 • Praktijk voor Euritmietherapie Liesbeth van Vuuren

  Euritmietherapie is een bewegingstherapie die door middel van eenvoudig uit te voeren bewegingen en bewegingspatronen helpt bij het voorkomen, herstellen en genezen van de meest uiteenlopende klachten van zowel lichamelijke als psychische aard.
  De therapie sluit aan op de unieke situatie van kind of volwassene. Niet alleen de uiterlijke maar vooral ook de innerlijke beweging is belangrijk. Hierdoor zijn de oefeningen ook zeer geschikt voor minder valide of zelfs bedlegerige mensen. Behandeling aan huis mogelijk.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Klein Vlaanderen 99/101

  Middelburg

  06 - 36 16 49 37
  Bezoek website
 • Slim & Beautiful

  Slim & Beautiful is dé plek in Zeeland voor alles op het gebied van Beauty & Lifestyle. Of u nu komt om te bewegen, om af te vallen, voor een lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling, of een heerlijke massage. Bij Slim & Beautiful krijgt u de volle aandacht die u verdiend. Ons team heeft zich weten te specialiseren in het begeleiden van bewegingstherapie en afslanken. U kunt bij ons terecht voor EMS Bodytec. Dit is de nieuwe sportrevolutie: 20 min. onder begeleiding van een Personal Coach, waarbij je acht spiergroepen tegelijkertijd traint zonder je gewrichten te belasten! Verder kun je bij ons terecht voor de Vacushapers en -bike, LPG endermologie, figuurcorrectie, compressietherapie, massages, gezichtsbehandelingen, wenkbrauw- en wimperbehandelingen, maar ook voor PS. food & lifestyle en het NewFigure voedingsprogramma om de overtollige kilo’s kwijt te raken.

  U bent even helemaal weg van de alledaagse stress en hectiek, zodra U binnenkomt in onze sfeervolle en kleinschalige salon.

  Uw voordeel
  • 10% korting op producten of diensten (niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Voltaweg 6

  4338 PS Middelburg

  0118 - 436528
  Bezoek website
 • Sweat Healthcenter Vlissingen

  Milon cirkel Vlissingen: wij zijn géén gewone sportschool. Je tijd is schaars, maar je wilt wel trainen. Dan wel snel, eenvoudig en effectief, toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Meer info en/of aanmelden via: www.sweat.nu

  Voordelen Milon Cirkel:

  • 35 min per training, slechts twee keer per week.
  • Veilige manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen.
  • Persoonlijke polsband; toestel instellingen automatisch geladen.
  • Voorkom/verhelp klachten aan rug, nek, schouders en heupen.
  Uw voordeel
  • 79 euro inschrijfgeld cadeau. Hierbij mag je, zolang je bij ons komt “milonnen”, het voedingsprogramma volgen plus wegen en meten.
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Gildeweg 23

  4383 NJ Vlissingen

  0118-774838
 • Tasja Hut: praktijk Al één Zijn

  Welkom bij Praktijk Al één Zijn, de praktijk van Tasja Hut. Ik ben een gespecialiseerd therapeut op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, energetische behandelingen en meditatie docent.

  Heeft u last van fysieke pijn, emotionele spanning, of wilt u meer innerlijke rust ervaren? Dan kan ik u helpen. Ik kijk naar uw hele welzijn: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. Mijn aanpak is gericht op het herstellen van de balans, het opheffen van blokkades en het verminderen van stress.

  In mijn praktijk creëer ik een veilige en warme omgeving waarin u inzichten kunt opdoen die uw gezondheid en welzijn verbeteren.

  Mijn behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door uw aanvullende verzekering of werkgever, vraag er gerust naar.

  Uw voordeel
  • Profiteer van 10% korting op activiteiten op de kalender van Tasja Hut.
  • Geniet van 10% korting voor behandelingen en consulten.
  • 50% korting op de inschrijfkosten bij abonnement op wekelijkse meditatielessen.
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  06 – 12 71 07 69
 • Zeeuws Kollektief voor Haptonomie

  Het Zeeuws Kollektief voor Haptonomie geeft psycho-sociale begeleiding, zwangerschapsbegeleiding, traumaverwerking en psycho-sociale begeleiding tijdens of na ziekte.
  Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Het is een menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden om zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt daarbij aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Hans Lipperheystraat 13

  Middelburg

  0118 - 65 11 02
  Bezoek website
 • Zeeuwseleertrein

  Bij de Zeeuwseleertrein gaan we uit van lol beleven in het leren, doormiddel van bewegen, dansen en uiteraard nieuwe dingen aanleren en lol hebben. Speciaal voor mensen die als beelddenker door het leven gaan, faalangst hebben, problemen hebben met leren of gepest worden.
  We helpen kinderen van peuterleeftijd tot middelbare school en zelfs verder.

  Heb jij ook hulp nodig op school of wil je betere cijfers halen? Dan kunnen wij je helpen! Maak een afspraak, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

  Telefonisch spreekuur:
  maandag en dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur
  donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur
  Uiteraard bieden wij ook nog de pijnbestrijding aan, zoals u gewend bent.

  Nicole Vos
  (gediplomeerd Masseuse en Aps therapeut)

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Benoordenhoutseweg 12

  Westkapelle

  06 - 13 63 44 67
  Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact