Home Onze zorg Thuiszorg Wijkteams Technische Thuiszorg Verpleegkundigen (TTV)

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Technische Thuiszorg Verpleegkundigen (TTV)

Krooneveldweg 12

4332 BL Middelburg

Heeft u specialistische zorg nodig? Dan hoeft u hiervoor niet altijd naar het ziekenhuis. De technische thuiszorgverpleegkundigen (TTV) van Zorgstroom verlenen u medisch technische thuiszorg in uw eigen omgeving. Zo wordt ontslag uit het ziekenhuis versneld of zelfs voorkomen!

Afgelopen zomer is het Technisch Thuiszorgteam verhuisd naar een nieuwe prachtige locatie. Samen met de collega’s van team Nieuw- Middelburg, team Nachtwacht en de collega’s van team Wondzorg zit ons kantoor en ons skillslab in ‘Het Walchers Zorgknooppunt’.

Als Technisch Thuiszorgverpleegkundigen leveren wij de medisch technische zorg thuis aan cliënten van Zorgstroom, maar ook aan cliënten van andere zorgaanbieders. Voor velen is het niet bekend dat er naast huishoudelijke zorg, verzorging en verpleging ook technische zorg thuis kan worden gegeven. In de huidige maatschappij vervult het TTV team een belangrijke rol in het zorgproces. Cliënten worden steeds sneller uit een ziekenhuis ontslagen en daarnaast zien we dat de zorgvragen thuis steeds complexer worden.

Bij Technische zorg kunt u denken aan: toedienen van sondevoeding, katheteriseren, drainzorg, maar ook infuustherapie: bijvoorbeeld pijnbestrijding, palliatieve sedatie,  antibiotica toediening. Daarnaast zal het toedienen van chemotherapie thuis mogelijk zijn en werken we samen met de dialyse afdeling van het ADRZ.

Naast het verlenen van medisch technische zorg  verzorgen wij ook scholingen en instructielessen aan collega’s van Zorgstroom en andere zorgorganisaties, scholen en kinderdagverblijven.

Lees hier meer over zorg van het TTV-team.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact