WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Nieuw-Sandenburgh

Sandenburghlaan 2

4351 RL Veere

Binnen kijken?

Aan de rand van het historische stadje Veere ligt Nieuw-Sandenburgh. Hier kunt u zelfstandig wonen met 24 uur per dag verzorging in huis. Ook is er plaats voor bewoners met dementie of voor mensen die intensieve verpleging nodig hebben. Het woonzorgcentrum ligt in een rustige, groene omgeving. De nauwe samenwerking tussen medewerkers en vrijwilligers maakt Nieuw-Sandenburgh bijzonder.

  • Ruime appartementen
  • Gezellig restaurant
  • Bibliotheek
  • Winkel
  • Dakterras en sfeervolle tuin
  • Kapsalon en pedicure
  • Ruim aanbod activiteiten
  • Biljart
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Bushalte naast de locatie

Wooncomplex

Nieuw-Sandenburgh heeft 51 zorgappartementen en 30 appartementen voor verpleeghuiszorg. Het vele licht dat door het glazen dak naar binnen komt maakt het samen met de ruime appartementen een bijzonder gebouw. In de grote tuin rondom het complex geniet u van de vele vogels, bloemen en planten.

Op de beweegbrug en de duofiets kunt u de spieren soepel houden.

Activiteiten

Bent u graag actief bezig? Dan zit u in Nieuw-Sandenburgh goed. Veel bewoners nemen actief deel aan de diverse activiteiten. Op de beweegbrug en de duofiets kunt u de spieren soepel houden. De belevenistafel helpt u bij het trainen van de hersenen. Andere populaire activiteiten zijn koersbal, wandeltochten, gym en bloemschikken. Ook inwoners van de omliggende dorpen komen regelmatig naar Nieuw-Sandenburgh om deel te nemen aan deze activiteiten.

Omgeving

Op loopafstand van Nieuw-Sandenburgh, aan het uitgestrekte Veerse Meer, ligt het sfeervolle centrum van Veere. Met gezellige terrasjes, de Grote Kerk en het historische stadhuis. Even buiten het stadje vindt u het Veerse bos en de Veerse kreken.

Uw leven, Samen zorgen

Medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en andere zorgverleners zorgen er samen voor dat u prettig woont in Nieuw-Sandenburgh. Met de mensen om u heen die voor u belangrijk zijn. Uw wensen en verwachtingen zijn daarbij het uitgangspunt. Samen met u en uw naasten bekijken we wat voor u belangrijk is. We gaan daarbij uit van het begrip ‘positieve gezondheid’. Lees meer over ‘Uw leven, Samen zorgen‘.

Uw wensen en verwachtingen zijn het uitgangspunt.

Meer weten over wonen in Nieuw-Sandenburgh?

Het Steunpunt van Zorgstroom helpt en adviseert u bij al uw vragen over wonen in Nieuw-Sandenburgh.

E: steunpunt@zorgstroom.nl
T: 0118 – 68 40 00

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact