WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Hof Klarenbeek

Gerbrandylaan 4F

4333 BJ Middelburg

Binnen kijken?

Net buiten het historische centrum van Middelburg ligt het mooie Hof Klarenbeek. Hier woont u zelfstandig in een van de 56 luxe driekamerwoningen. In het complex is 24 uur per dag zorg aanwezig. U kunt al in Hof Klarenbeek gaan wonen voordat u van deze zorg gebruik maakt. Op het moment dat u wel zorg wenst, kan dit meteen ingezet worden. Dat maakt Hof Klarenbeek bijzonder.

  • Luxe appartementen
  • Wonen met en zonder zorg
  • Op loopafstand van het centrum
  • Bijzonder zuinig klimaatbeheersysteem
  • Ontmoetingsruimte
  • 24/7 uur zorg aanwezig
  • Ruim aanbod activiteiten
  • Gratis parkeergelegenheid

Wooncomplex

De 56 appartementen van Hof Klarenbeek zijn gelegen tegenover het karakteristieke bolwerk van de stad. De woningen zijn ruim opgezet: de oppervlaktes zijn circa 75 m².  Er zijn 27 appartementen ingericht voor mensen met een zorgindicatie. Zij kunnen gebruik maken van Volledig Pakket Thuis (VPT). Bij de overige appartementen in Hof Klarenbeek is het mogelijk om van thuiszorg van Zorgstroom gebruik te maken. Het wooncomplex beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Hof Klarenbeek biedt luxe driekamerwoningen tegenover het karakteristieke bolwerk van de stad.

Het appartement

De appartementen van Hof Klarenbeek hebben een grote woonkamer met balkon of tuin, een open keuken en twee slaapkamers. Er is een ruime badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Alle woningen zijn voorzien van een bijzonder klimaatbeheersysteem. In de zomer worden de appartementen gekoeld door opgeslagen kou in de grond. De appartementen worden in de winter door opgeslagen warmte verwarmd. Hierdoor zijn er geen radiatoren aanwezig in de woning.

Activiteiten

In Hof Klarenbeek is altijd iets te doen. Denk aan samen bewegen, zangochtenden, een handwerkclub en gezamenlijk koffiedrinken in de ontmoetingsruimte. U kunt deelnemen aan iedere activiteit die u leuk vindt. Doordat ook bewoners uit de wijk meedoen, leert u gemakkelijk nieuwe mensen in de buurt kennen.

Op loopafstand van Hof Klarenbeek vindt u het historische stadscentrum van Middelburg, met meer dan 1200 monumenten en vele winkels, cafés en restaurants.

Omgeving

Op loopafstand van Hof Klarenbeek vindt u het historische stadscentrum van Middelburg, met meer dan 1200 monumenten en vele winkels, cafés en restaurants. In Middelburg gebeurt altijd wat. Denk aan de weekmarkt, de Stadsfeesten, het Jazzfestival, de Bluesroute en de Mosselfeesten.

Alarmering

Indien gewenst kan er in de woning een alarmeringssysteem worden aangebracht. Zo heeft u te allen tijde de mogelijkheid om hulp te vragen bij de zorgmedewerkers van Zorgstroom die 24 uur per dag in Hof Klarenbeek aanwezig zijn.

Uw leven, Samen zorgen

Medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en andere zorgverleners zorgen er samen voor dat u prettig woont in Hof Klarenbeek. Met de mensen om u heen die er voor u toe doen. Uw wensen en verwachtingen zijn daarbij het uitgangspunt. Samen met u en uw naasten bekijken we wat voor u belangrijk is. We gaan daarbij uit van het begrip ‘positieve gezondheid’. Lees meer over ‘Uw leven, Samen zorgen‘.

Meer weten over wonen in Hof Klarenbeek?

Appartementen in Hof Klarenbeek zijn te huur via Woonzorg Nederland.
T: 088 – 92 10 113 (tussen 8.30 en 13.00 uur)

Het Steunpunt van Zorgstroom helpt en adviseert u bij al uw vragen over wonen met een zorgindicatie in Hof Klarenbeek.

E: steunpunt@zorgstroom.nl
T: 0118 – 68 40 00

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact