WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Een schoon en opgeruimd huis maakt ons gelukkiger. Maar wat moet u doen als u het huis (tijdelijk) niet schoon en netjes kunt houden? Of wat als u er te weinig tijd voor heeft? Dan is er ondersteuning van Zorgstroom.

Zorgstroom biedt huishoudelijke hulp in verschillende vormen:

  • Huishoudelijke hulp met indicatie
  • Huishoudelijke hulp via Zeeuws Schoon

Huishoudelijke hulp met indicatie

Iedereen die als gevolg van een aandoening of beperking moeite heeft met het uitvoeren van huishoudelijk werk, komt waarschijnlijk in aanmerking voor een indicatie van de gemeente via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Bij deze vorm van huishoudelijke hulp regelt Zorgstroom alles voor u rondom de hulp in het huishouden. We laten de hulp zoveel mogelijk aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We streven ernaar om iedere cliënt een vaste medewerker toe te wijzen. De huishoudelijke hulp is in dienst van Zorgstroom.

Woont u in de gemeente Middelburg of Veere? Dan neemt u voor meer informatie over een indicatie contact op met het toegangsteam binnen uw gemeente. Woont u in de gemeente Vlissingen? Dan kunt u via Naerebout Combinatie hulp vragen bij het schoonmaken van uw woning. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de Wmo bemiddelaars van Zorgstroom via wmo@zorgstroom.nl of 0118 – 684 000.

Doel en werkzaamheden huishoudelijke hulp

Het doel van huishoudelijke hulp van Zorgstroom is samen met u kijken naar wat er nodig is in uw persoonlijke situatie en dit actief oppakken. U heeft en houdt daarbij zelf de regie. Wmo hulp betreft ondersteunende hulp en is anders dan particuliere hulp. De huishoudelijke hulp neemt alleen de taken over die nodig zijn om uw woning schoon en leefbaar te houden. We hebben fijne medewerkers waar u wekelijks of tweewekelijks een beroep op kunt doen.

Eigen bijdrage

Er is een wettelijke bijdrage voor 2022 vastgesteld van €19,- per vier weken.

We laten de hulp zoveel mogelijk aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Huishoudelijke hulp via Zeeuws Schoon

Zeeuws Schoon is er voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond. Steeds meer mensen regelen hun huishoudelijke hulp zelf. Het is daarbij soms lang zoeken om een goede hulp te vinden. Dat geldt des te meer als het persoonlijk netwerk steeds kleiner wordt. Zeeuws Schoon treedt graag als bemiddelaar op. Via Zeeuws Schoon vindt u gemakkelijker een huishoudelijke hulp die aan uw wensen voldoet. Deze particuliere hulp helpt u met de huishoudelijke zaken. Zeeuws Schoon doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat er bij ziekte of in de vakantie desgewenst een andere hulp komt.

Zeeuws Schoon is er voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond.

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Op www.zeeuwsschoon.nl vindt u meer informatie. U kunt ook direct contact opnemen met Zeeuws Schoon:

E: info@zeeuwsschoon.nl
T: 0118 – 68 42 39 (maandag t/m donderdag)

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact