Zoeken

Een schoon en opgeruimd huis maakt ons gelukkiger. Maar wat moet u doen als u het huis (tijdelijk) niet schoon en netjes kunt houden? Of wat als u er te weinig tijd voor heeft? Dan is er ondersteuning van Zorgstroom.

Zorgstroom biedt huishoudelijke hulp in verschillende vormen:

  • Huishoudelijke hulp met indicatie
  • Huishoudelijke hulp via Zeeuws Schoon

Huishoudelijke hulp met indicatie

Als u de hulp niet zelf kunt organiseren, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een indicatie van de gemeente via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Bij deze vorm van huishoudelijke hulp regelt Zorgstroom alles voor u rondom de hulp in het huishouden. We laten de hulp zoveel mogelijk aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We streven ernaar om iedere cliënt een vaste medewerker toe te wijzen. De huishoudelijke hulp is in dienst van Zorgstroom.

Voor meer informatie over een indicatie kunt u contact opnemen met Porthos088 – 75 14 000.

We laten de hulp zoveel mogelijk aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Huishoudelijke hulp via Zeeuws Schoon

Zeeuws Schoon is er voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond. Steeds meer mensen regelen hun huishoudelijke hulp zelf. Het is daarbij soms lang zoeken om een goede hulp te vinden. Dat geldt des te meer als het persoonlijk netwerk steeds kleiner wordt. Zeeuws Schoon treedt graag als bemiddelaar op. Via Zeeuws Schoon vindt u gemakkelijker een huishoudelijke hulp die aan uw wensen voldoet. Deze particuliere hulp helpt u met de huishoudelijke zaken. Zeeuws Schoon zorgt voor vervanging tijdens vakantie en ziekte.

Zeeuws Schoon is er voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond.

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Op www.zeeuwsschoon.nl vindt u meer informatie. U kunt ook direct contact opnemen met Zeeuws Schoon:

E: info@zeeuwsschoon.nl
T: 0118 – 68 42 39

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact