Home Onze zorg Wonen en zorg Onze locaties Sint Jans Hospice De Casembroot

Zorgstroom & coronavirus

Bekijk hier het actuele nieuws over corona

Sint Jans Hospice De Casembroot

Nassaulaan 8

4332 XV Middelburg

Het Sint Jans Hospice De Casembroot in Middelburg is een warm en gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Hier wordt 24 uur per dag hoogstaande zorg geboden door een hecht team van gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen en vrijwilligers. Het Sint Jans Hospice De Casembroot is aangesloten bij de Associatie Hospicezorg Nederland.

  • Ruime kamers
  • Sfeervolle tuinkamer
  • Centraal gelegen
  • High-care hospice
  • Oog voor uw naasten
  • 24 uur per dag zorg

Waarom een hospice?

Veel mensen zullen er de voorkeur aan geven om thuis in de vertrouwde omgeving te sterven. Bij mensen voor wie genezing niet meer mogelijk is, kan de medische en verpleegkundige behandeling zo intensief zijn dat thuis wonen niet meer mogelijk is. Is er voldoende mantelzorg, zijn er mogelijkheden om uw naaste zelf te verzorgen? Het betekent vaak veel regelen, terwijl juist nu het contact met elkaar zo belangrijk is. In zo’n situatie biedt een hospice de uitkomst. Veel van uw zorgen nemen wij uit handen, waardoor u ruimte heeft voor rust en echt belangrijke zaken.

Veel van uw zorgen nemen wij uit handen, waardoor u ruimte heeft voor rust en echt belangrijke zaken.

Zorgvrijwilligers

In het Sint Jans Hospice De Casembroot nemen de zorgvrijwilligers, die dagelijks aanwezig zijn, een belangrijke plaats in. Zij werken intensief samen met de professionele medewerkers, maar hebben andere taken en verantwoordelijkheden. Zij bieden rust, tijd en aandacht. De zorgvrijwilligers vallen onder verantwoordelijkheid van Manteling.

Meer informatie over het hospice

Kijk voor meer informatie over de zorg in het hospice in Middelburg op de website van Sint Jans Hospice De Casembroot.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact