Home Onze zorg Voeding- en dieetadvies

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Lekker en gezond eten is belangrijk. Het maakt ons gelukkiger. De diëtist van Zorgstroom kan u hierbij helpen. Met advies, dieetbehandeling en ondersteuning. 

Waarom een diëtist?

Wie gezond eet, voelt zich prettig en verbetert zijn conditie. Maar gezond eten is niet altijd eenvoudig. Door tijdsdruk kiezen we vaak voor het aangeboden gemak. We verleren wel eens zelf een maaltijd te bereiden met verse ingrediënten. Het valt echter niet mee om oude voedingsgewoonten te wijzigen en nieuwe gewoonten aan te leren. Daarom is er de diëtist. Een deskundige die u kan helpen bij al uw vragen over voeding en dieet.

Kennis en creativiteit

De diëtist beschikt over kennis en creativiteit. Om uw dieet of voeding zo aantrekkelijk en smakelijk mogelijk te maken. Ze houdt hierbij rekening met uw wensen en verwachtingen. Met adviezen die zijn afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Ook krijgt u informatie over de producten die passen in uw dieet. En kookadviezen en tips voor het omgaan met het dieet in andere situaties, zoals uit eten, feestjes en vakantie. Zo kunt u het dieet beter volhouden.

De diëtist beschikt over kennis en creativiteit. Om uw dieet of voeding zo aantrekkelijk en smakelijk mogelijk te maken.

Test uzelf

Meer weten over voeding- en dieetadvies?

Wilt u meer informatie over wat de diëtist voor u kan betekenen? Bekijk onderstaand filmpje.

Download uw verwijzing naar de diëtist.

Voor verwijzers

Om het verwijzen en overdragen van de juiste informatie nog gemakkelijker te laten verlopen en  de samenwerking met u te versterken, maken we gebruik van ZorgDomein. Hier kunt u digitaal verwijzen naar ons zorgaanbod.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact