Home Onze zorg Zorg aanvragen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Heeft u zorg nodig? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg. Neem bij vragen gerust contact met ons op: 0118 – 68 40 00.

Huishoudelijke hulp via indicatie

Heeft u hulp in het huishouden nodig en kunt u dit niet zelf regelen, dan kunt u waarschijnlijk huishoudelijke hulp ontvangen via een indicatie. Een zorgtoewijzing voor Thuisbegeleiding kunt u aanvragen bij de toegangsorganisatie van uw gemeente. Kijk op de website van de gemeente Middelburg, Vlissingen of Veere voor meer informatie. Ook uw huisarts of een andere hulpverlener kan, in overleg met u, Thuisbegeleiding aanvragen.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg.

Huishoudelijke hulp zonder indicatie

Wilt u zonder indicatie gebruikmaken van huishoudelijke hulp? Dan is Zeeuws Schoon er voor u. Zeeuws Schoon levert hulp bij het huishouden voor jong en oud. De particuliere hulp helpt u met uw huishoudelijke zaken, zoals stofzuigen, wassen, strijken of boodschappen doen. Kijk voor meer informatie op de website van Zeeuws Schoon of bel 0118 – 68 42 39. Afhankelijk van uw situatie krijgt u mogelijk van uw gemeente een financiële vergoeding.

thuiszorg Zorgstroom

Thuiszorg: verzorging en verpleging

Woont u thuis en heeft u verzorging of verpleging nodig? De wijkteams van Zorgstroom ondersteunen u hier graag bij. U kunt hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Er is altijd een wijkteam bij u in de buurt!

Er is altijd een wijkteam bij u in de buurt.

Hoe vraag ik thuiszorg aan?

Neem contact op met het wijkteam bij u in de buurt of bel het Servicepunt: 0118 – 684 222. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u waar u zorg en ondersteuning bij nodig heeft en hoe we dit gaan invullen. In overleg met u bekijkt de verpleegkundige ook wat u zelf kunt en wat de mensen om u heen hierin kunnen betekenen. Samen regelen we zo de zorg en hulp die nodig is. Thuiszorg valt onder de basisverzekering van uw ziektekostenverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico.

thuiszorg Zorgstroom

Thuisbegeleiding en dagbesteding

Voor thuisbegeleiding en dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Nadat u de indicatie heeft ontvangen, nemen we contact met u op om de zorg te regelen. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) regelt de eigen bijdrage die u mogelijk hiervoor betaalt.

De medewerkers van het Steunpunt vertellen u graag meer over de mogelijkheden van wonen bij Zorgstroom.

Wonen en zorg

Als thuis wonen niet meer mogelijk is, zijn de locaties van Zorgstroom een goed alternatief. In de meeste gevallen heeft u hiervoor een indicatie nodig. Dit valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). De medewerkers van het Steunpunt vertellen u graag meer over de mogelijkheden van wonen bij Zorgstroom. Zij kunnen u helpen met de indicatieaanvraag. De consulenten kunt u bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. U kunt een indicatie ook zelf regelen of via uw huisarts. Het CAK regelt de eigen bijdrage die u mogelijk betaalt. Heeft u recht op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie), dan kunt u ondersteuning krijgen van een cliëntondersteuner.

E: steunpunt@zorgstroom.nl
T: 0118 – 68 40 00

Algemene voorwaarden

Op alle zorg en ondersteuning van Zorgstroom zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact