Home Zorgstroom Xtra Hotel Café Restaurant
 • De Zeeuwse Broodjesservice

  Heeft u zin in een lekker belegd broodje of salade voor de lunch? Bij De Zeeuwse Broodjesservice mag u genieten van een heerlijke lunch inclusief drinken.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Korte Geere 1

  4331 LE Middelburg

  0118-310036
 • Duinzicht Eat & Play

  Culinair genieten én ultiem speelplezier. Kom gezellig eten en spelen bij Duinzicht Eat & Play in Koudekerke. Hier geniet u van lekkere hapjes en drankjes, terwijl de kinderen glijden van de glijbaan en zich uitleven in de ballenbak. Een perfect uitje voor het hele gezin!

  Uw voordeel
  • 10% korting bij onze lunchroom (korting geldt niet voor buffetten en partijen)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Strandweg 7

  4371 PK Koudekerke

  0118 - 55 13 97
 • Eiggenwijzz

  Eiggenwijzz is een brasserie gerund door jongeren met een verstandelijke beperking. Naast onze uitgebreide lunchkaart bieden wij diverse mogelijkheden zoals high-tea, verjaardag- en bruiloftsfeestjes, 3-gangen diners maar ook catering op aanvraag. Onze Brasserie Eiggenwijzz vindt u in het centrum van het oude Middelburg. Hier kunt u genieten van een snelle of juist een uitgebreide lunch.

  Onze Brasserie is een modern ingericht restaurant en heeft een grote bovenverdieping met een glazen vloer, die tevens ook te gebruiken is voor grotere partijen of juist voor een rustig en intiem zitje. ’s Zomers kunt u gebruik maken van ons zonnige terras en kunt u tussendoor uitgebreid shoppen in de drukke winkelstraat.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Langeviele 20-22

  4331 LT Middelburg

  0118 - 62 56 70
 • Grand Café Willem

  Wij zijn Grand Café Willem: een gezellig, leuk, sfeervol en goed restaurant. U vindt ons in wijkcentrum ‘Hof van Buren’ in Middelburg. Wij zijn onderdeel van Stichting Philadelphia en werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bij Grand Café Willem kunt u terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak, in de middag voor een lekkere lunch of een borrel en ’s avonds serveren we diner. Daarnaast kunt u ook terecht voor een feestje! We werken altijd met seizoensproducten en maken bijna alles zelf.

  We hopen u snel te mogen ontvangen in ons restaurant. Kijk voor actuele openingstijden op de website; www.grandcafewillem.nl.
  Onze medewerkers weten graag vooraf waar ze aan toe zijn, daarom is reserveren gewenst.

  Uw voordeel
  • U ontvangt ná de lunch of ná het diner een kopje koffie/thee gratis (max. voor 4 personen per tafel)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Oranjelaan 17

  4332 VA Middelburg

  0118- 61 87 67
 • HoneyPie

  Welkom bij HoneyPie het vrolijkste en gezelligste theehuis van Middelburg. Hopelijk tot snel!

  Minimaal 1 dag van te voren reserveren.

   

   

   

  Uw voordeel
  • Op vertoon van je Zorgstroom X-tra pas mag je gezellig met zijn tweeën komen highteaën voor €18,50 per persoon (in plaats van € 21,50 p.p.)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Achter de Houttuinen 50

  4331 NJ Middelburg

  0118-637475
  Bezoek website
 • Kaas- en Notenwinkel Ongelooflijk Lekker

  Wie lekker wilt genieten is bij ons aan het juiste adres, want we hebben elke dag een mooi assortiment van kazen, noten en zuidvruchten, vers voor u klaarstaan. Van plakjes voor op de boterham, tot kaasfondue en smakelijke kaasschotels, u bent van harte welkom!

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Walstraat 83

  4381GD Vlissingen

  06 – 15 666 088
 • Kaasboerderij Schellach

  In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan ambachtelijk op onze boerderij gemaakte kaas. Laat u adviseren aan de toonbank of loop rond om uw mandje vol te laden met de rest van ons assortiment. Naast deze koeienkaas verkopen wij geiten- en schapenkaas en een ruim assortiment aan streekproducten, zuivel, brood en bakmixen, vlees en vleeswaren en groente, fruit en aardappels. Ook op de boerderij zelf valt van alles te beleven.

  Volg de voetstappen naar de stallen, aai de kalfjes. Scan de QR-codes om te zien hoe wij werken. En heeft u meer tijd?  Doe dan de puzzeltocht met de kinderen en drink daarna een kopje koffie of zuivel op ons terrasje.

  Uw voordeel
  • Bij besteding van € 25,- ontvangt u een literfles van melk, chocomel, karnemelk of karnedrank.
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Prooijenseweg 26

  4332RD Middelburg

  0118- 61 39 84
 • Restaurant Mezger

  U bent van harte welkom bij Restaurant Mezger in Domburg om uitgebreid te komen dineren.

  Ons team werkt er iedere dag hard aan om het aan niets te laten ontbreken voor onze gasten. Wij vinden het erg belangrijk dat gasten de juiste beleving krijgen en heerlijk kunnen genieten van onze verse producten.

  De menukaart wisselt met de seizoenen mee met door ons geselecteerde bijpassende wijnen van Juste Wines in Middelburg. Dit maakt uiteten gaan bij Restaurant Mezger een ultieme beleving.

  Uw voordeel
  • U krijgt van ons een gratis glas champagne om het diner feestelijk te beginnen.
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Domburgseweg 26

  4357NH Domburg

  0118-744038
  Bezoek website
 • Soep & Sap

  Soep & Sap is te vinden op de markt in Middelburg en gevestigd in een monumentaal pand met zicht op het historische stadhuis. Dagelijks serveren wij elke dag vier verschillende soorten soepen, deze worden vers bereid van voornamelijk streekproducten en geserveerd met vers gebakken desembrood. U kunt kiezen uit een simpele soep, een luxe soep of uit een lekker gevulde maaltijdsoep.

  Wilt u liever een proeverij van drie verschillende soepen? Ook hier draaien wij onze hand niet voor om, de soepen zijn allemaal handig mee te nemen per portie of per liter.

  Soep & Sap serveert daarnaast dagelijks een wisselende smoothie en diverse koffies, thee en frisdranken.

   

  Uw voordeel
  • U ontvangt 10% korting op uw bestelling bij Soep & Sap met uw Zorgstroom X-tra pas.
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Markt 35

  4331 LJ Middelburg

  06-45 40 84 83
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact