WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Het Clarahofje

's Heer Hendrikskinderendijk 100

4461 EC Goes

Het fraai gelegen hospice Het Clarahofje ligt op een goed bereikbare locatie aan de rand van Goes. Het is een comfortabel en sfeervol huis, waar mensen rustig en vredig hun laatste levensfase kunnen ingaan. In de praktijk is het niet altijd haalbaar om thuis in de vertrouwde omgeving te sterven. Hospice Het Clarahofje is dan een zorgzaam alternatief.

  • Rustig gelegen
  • Prachtige tuin en boomgaard
  • Huiselijke sfeer
  • U bent bewoner, wij zijn te gast
  • Bezoek 24/7 welkom
  • Logeerkamer aanwezig
  • 24 uur per dag zorg

De helpende hand

Als genezing niet meer mogelijk is, kan de medische en verpleegkundige behandeling zo intensief zijn dat het moeilijk wordt deze zorg thuis te geven. Is er voldoende mantelzorg, zijn er voldoende mogelijkheden om tijdens de zieke zelf de verzorging te regelen? Het betekent vaak veel regelen, terwijl juist nu het contact met elkaar zo belangrijk is. Hospice Het Clarahofje biedt in deze situatie de helpende hand en heeft tot doel de kwaliteit van het leven zo goed mogelijk te houden in een bijna-thuis situatie. Wij zorgen voor een comfortabel verblijf met deskundige verzorging en begeleiding. Het geeft u als bewoner en uw naasten de gelegenheid om in een rustige omgeving op een persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Het geeft u als bewoner en uw naasten de gelegenheid in een rustige omgeving op een persoonlijke wijze afscheid te nemen.

Zorg

Om de dagelijkse verzorging mogelijk te maken is 24 uur per dag een gespecialiseerd verpleegkundige aanwezig. Zij wordt hierbij ondersteund door vrijwilligers. Er zijn geen bezoektijden; familie en vrienden zijn altijd welkom. Indien gewenst kunnen zij meehelpen met de verzorging.

Voor wie is hospice Het Clarahofje?

Hospice Het Clarahofje is bestemd voor mensen met een ernstige ziekte waarbij geen genezing mogelijk is. De te verwachten levensduur is drie maanden of korter. Dit betekent niet dat een verblijf in Het Clarahofje niet langer mag duren. Maandelijks wordt geëvalueerd met de huisarts, verpleegkundigen en betrokkenen.

Stichting Het Clarahofje

Hospice Het Clarahofje bestaat dankzij de samenwerking van Zorgstroom en vrijwilligersorganisatie Stichting Het Clarahofje. Meer informatie over dit hospice in Goes vindt u op de website van Het Clarahofje.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact