WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Heeft u door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom moeite bij het doen van de gewone dagelijkse handelingen? Ergotherapie helpt u deze handelingen zoveel mogelijk zelfstandig uit te voeren. Eventueel op aangepaste wijze.

Om een zo goed mogelijke analyse te maken kan de ergotherapeut bij u thuis langskomen. Soms moet namelijk niet alleen de handeling, maar ook de omgeving aangepast worden. De ergotherapeut geeft naast advies aan de cliënt ook advies aan zijn mantelzorgers of verzorgenden.

Observatie en gesprek

Via de huisarts kunt u een machtiging voor Ergotherapie aan huis aanvragen en een afspraak maken met één van de ergotherapeuten. Vervolgens komt de ergotherapeut bij u thuis voor een observatie en een gesprek. Samen maakt u een inventarisatie van de problemen. De ergotherapeut zoekt vervolgens een gepaste oplossing. Naast het oplossen van problemen kan de ergotherapeut een rol spelen bij het voorkomen van problemen. Bijvoorbeeld door advies over een goede werkhouding.

Samen maakt u een inventarisatie van de problemen. De ergotherapeut zoekt vervolgens een gepaste oplossing.

De ergotherapeuten

De ergotherapeuten van Zorgstroom zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daardoor bent u verzekerd van een verantwoord en deskundig advies.

Ons team van ergotherapeuten bestaat uit:

  • Mariella Bolders
  • Sandy Sinke
  • Nina Pover

Zorgstroom is aangesloten bij ParkinsonNet, het landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

Afspraak maken of contact?

Wilt u een afspraak met de ergotherapeut of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

E: ergobuitenrust@zorgstroom.nl

T: 0118 – 61 03 93

De ergotherapeuten zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag, van 8.30-17.00 uur.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact