WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Hof ’t Seijs

Griffioenstraat 40

4334 BK Middelburg

Binnen kijken?

Middenin de groene wijk De Griffioen in Middelburg ligt Hof ’t Seijs. Een moderne zorglocatie waar u zelfstandig kunt wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg wordt aangeboden. Daarnaast is Tijdelijk verblijf mogelijk. De nauwe samenwerking met de wijkvereniging maakt Hof ’t Seijs levendig en uniek.

  • Ruime appartementen
  • Vlakbij het groene Amaliapark
  • Gezellige welzijnsruimte
  • Historisch centrum Middelburg in de buurt
  • Ruim aanbod activiteiten
  • Bushalte vlakbij de locatie
  • Gratis parkeergelegenheid

Wooncomplex

Hof ’t Seijs is de nieuwste locatie van Zorgstroom. Het complex is gebouwd in 2013. Behalve de welzijnsruimte bestaat Hof ‘t Seijs uit 30 zorgappartementen, 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg en Tijdelijk verblijf met 15 appartementen. In de zorgappartementen woont u zelfstandig met 24 uur per dag de mogelijkheid tot ondersteuning. De mooie tuin rondom de locatie nodigt uit tot een wandeling.

Hof ’t Seijs ligt middenin de gezellige woonwijk De Griffioen. In deze bijzonder groene wijk kunt u heerlijk wandelen.

Activiteiten

Vanuit de moderne welzijnsruimte in Hof ’t Seijs worden, in samenwerking met Stichting ‘Griffioen de Wijk’, welzijnsactiviteiten georganiseerd voor bewoners en de wijk. Denk aan handwerken, samen zingen en wandelen door de mooie omgeving rondom de locatie. De open tafel biedt volop gelegenheid voor gezellig contact met bewoners uit de wijk.

Omgeving

Hof ‘t Seijs ligt middenin de gezellige woonwijk De Griffioen. In deze bijzonder groene wijk kunt u heerlijk wandelen. De supermarkt ligt op loopafstand. Op zo’n twee kilometer afstand ligt het mooie historische centrum van Middelburg. Hier vindt u meer dan 1200 monumenten en vele winkels, cafés en restaurants. Naast wandelen, winkelen, lekker eten en uitgaan is er altijd wat te doen in Middelburg. Denk aan de weekmarkt, de Stadsfeesten, het Jazzfestival, de Bluesroute en de Mosselfeesten.

Samen met u en uw naasten bekijken we wat voor u belangrijk is.

Uw leven, Samen zorgen

Medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en andere zorgverleners werken elke dag samen om u zo prettig mogelijk te laten wonen in Hof ‘t Seijs. Samen met de mensen om u heen die voor u belangrijk zijn. Uw wensen en verwachtingen zijn daarbij het uitgangspunt. Samen met u en uw naasten bekijken we wat voor u belangrijk is. We gaan daarbij uit van het begrip ‘positieve gezondheid’. Lees meer over ‘Uw leven, Samen zorgen‘.

Meer weten over wonen in Hof ’t Seijs?

Het Steunpunt van Zorgstroom helpt en adviseert u bij al uw vragen over wonen in Hof ’t Seijs.

E: steunpunt@zorgstroom.nl
T: 0118 – 68 40 00

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact