WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Gezond en lekker eten uit de streek en het seizoen. Dat is Dé Zeeuwse Keuken. Met Dé Zeeuwse Keuken bent u altijd verzekerd van een gezonde, smakelijke maaltijd. Bereid met voornamelijk Zeeuwse streekproducten. U eet op het moment dat u dat wilt.

Hoe werkt het?

Bij Dé Zeeuwse Keuken stelt u uw dagmenu zelf samen uit de door ons aangeboden gerechten in het keuzemenu. Iedere maaltijd bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Ook een maaltijd zonder voor- of nagerecht is mogelijk. Bent u bijvoorbeeld vegetariër of heeft u andere wensen ten aanzien van een dieet en/of allergenen? Bij Dé Zeeuwse Keuken kan het allemaal.

Hof Mondriaan

Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van een dieet? Bij Dé Zeeuwse Keuken kan het allemaal.

Bereiding

De gerechten worden vers en ambachtelijk bereid door een enthousiast keukenteam. Vlees, vis, wild en gevogelte worden uitsluitend om en om in echte boter bereid. Daardoor blijven kleur en smaak behouden. Plantaardige producten voeren de boventoon; een rijkdom aan kleuren en soorten in seizoens- groentesoorten en natuurlijk Zeeuwse klei-aardappelen, rijst en/of pasta. En om de maaltijden nog een extra Zeeuws tintje te geven, koken de koks met gezuiverd Oosterscheldewater. Dit zit boordevol mineralen en geeft het gerecht een rijke, volle ziltige smaak. Hierdoor kunnen de koks minder zout toevoegen, blijft de smaak behouden en bent u verzekerd van een gezonde en lekkere maaltijd!

Bezorging

De koelversmaaltijden worden twee keer per week door een vrijwilliger bij u thuis bezorgd. En de vrijwilliger doet meer: u kunt bij hem of haar terecht voor al uw vragen. Hoe werkt het invullen van de menulijst? Hoe stel ik de temperatuur van de koelkast in? Hoe gebruik ik de magnetron. De vrijwilliger helpt u graag.

De gerechten worden vers en ambachtelijk bereid.

Wat is koelvers?

De maaltijden van Dé Zeeuwse Keuken worden bereid volgens de koelvers-methode:

  • Na de bereiding wordt de maaltijd snel teruggekoeld en verpakt
  • Vervolgens wordt deze bewaard bij een temperatuur tussen twee en zeven graden
  • Hierdoor kunt u de maaltijden een aantal dagen bewaren in de koelkast
  • Wanneer het u uitkomt verwarmt u de maaltijd in de magnetron of een ander opwarmsysteem

Wilt u ook eens proeven?

Wilt u meer weten, eens proeven of u aanmelden voor de maaltijden?

Op de website van Dé Zeeuwse Keuken vindt u alles over de gezonde en smakelijke maaltijden.

E: info@dezeeuwsekeuken.nl 
T:
0118 – 63 20 30

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact