Home Onze zorg Thuiszorg Onze zorgdiensten Wondzorg De wondzorg van uw patiënt in goede handen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Met een verwijzing naar het Wondzorgteam van Zorgstroom is de wondzorg van uw patiënt in goede handen. De specialistische wondzorg kan zowel bij uw patiënten thuis als op een zorglocatie verleend worden.

Doel Wondzorgteam

Het doel van het Wondzorgteam is de kwaliteit en continuïteit van de wondzorg te optimaliseren. Zo geneest de wond sneller en ondervindt uw patiënt minder beperkingen in het dagelijks leven. Omdat een wond vaak pijnlijk en belastend is, is het belangrijk dat deze snel en doeltreffend behandeld wordt.

Zo geneest de wond sneller en ondervindt uw patiënt minder beperkingen in het dagelijks leven.

Samenwerking

Het Wondzorgteam werkt nauw samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen van het DermaTeam en het ADRZ. Daarnaast is Zorgstroom aangesloten bij het Wondexpertisenetwerk Zeeland. Volgens de richtlijn Wondzorg dient een wond binnen twee tot vier weken dicht te zijn. Is dit niet het geval en toont zich geen duidelijke genezingstendens? Doe dan een beroep op de expertise van het Wondzorgteam van Zorgstroom.

Patiënt aanmelden

Meld uw patiënt aan bij het Wondzorgteam via:

E:
teamwondzorg@zorgstroom.nl
T:
0118 – 72 30 19
F:
0118 – 61 82 49

Zodra wij de zorgaanvraag ontvangen, nemen wij contact op met de patiënt. We streven er naar dat de patiënt binnen 24 uur een eerste afspraak met een wondverpleegkundige heeft.

Uitvoeringsverzoek

Is er een uitvoeringsverzoek nodig om de zorg te kunnen inzetten? Dan vragen wij u het uitvoeringsverzoek ingevuld en ondertekend te faxen (0118 – 61 82 49) of te mailen: teamwondzorg@zorgstroom.nl. Wij kunnen zorgdragen voor een geldige indicatie via de Zorgverzekeringswet.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact