WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

 • CineCity

  Beleef de mooiste bioscoopervaring in Zeeland bij CineCity Vlissingen en Terneuzen. Met een capaciteit van totaal ruim 2550 stoelen, het grootste filmdoek van Nederland en het gezellige CineCafé staat CineCity garant voor een unieke filmervaring en een leuke avond uit.

  Uw voordeel
  • U ontvangt €1,00 korting op één bioscoopkaartje voor een reguliere filmvoorstelling naar keuze geldig voor de locaties in Vlissingen en Terneuzen (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Spuikomweg 1

  4381 LZ Vlissingen

  0900- 24 63 248
 • Kanoa Outdoor & Events

  Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum aan het Veerse Meer, tussen Goes en Middelburg. Gefascineerd door (buiten)sport, mens en natuur hebben we ons centrum ingericht voor een actief dagje uit. Kanoa biedt je de kans om te genieten op het water, met beide voeten op de grond of juist in de lucht tijdens verschillende klimactiviteiten. Dit alles onder begeleiding van ervaren instructeurs.

  Kanoa laat jong en oud kennismaken met natuur en sport, met uitdagende activiteiten op eigen spierkracht, met een educatief karakter, voor een eerlijke prijs.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Muidenweg 225

  Wolphaartsdijk

  0113 - 58 16 09
  Bezoek website
 • Mini Mundi

  Mini Mundi bestaat uit Miniatuur Walcheren, het pretpark en de indoorspeeltuin. Ervaar de wereld van groot en klein. In Miniatuur Walcheren ontdek je het eiland Walcheren in het klein. In het familiepretpark heb je veel lol in de achtbaan, doe je een rondje in de draaimolen en schommel je in de schommelboot. Bij slecht weer is er binnen in het paviljoen een grote indoorspeeltuin met natuurlijk ook de botsautootjes.

  Voor de ouders zijn er gezellige zitplaatsen met goed overzicht over het speelgedeelte. Een hapje en drankje uit onze horeca mag ook zeker niet ontbreken. Geniet, speel en ontdek in Mini Mundi !

  Uw voordeel
  • 20 % korting op de reguliere entreeprijs (tussen 1 april en 31 oktober; niet geldig in combinatie met andere acties; max 4p.)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Podium 35

  Middelburg

  0118 - 47 10 10
 • Vrijetijdscentrum De Parel

  De Parel is hét vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het sfeervolle wellness- en beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 79 meter lange glijbaan, Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Daarnaast biedt De Parel u bowling- en squashbanen, een theater met theatercafé en een sportcafé.

  Uw voordeel
  • 25% korting op een dagkaart zwemparadijs de Parel
  • 15% korting op een les baby of peuterzwemmen
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Babelweg 2

  Domburg

  0118–588257
  Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact