Home Over ons Cliëntenraad Cliëntenpanel

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Bij Zorgstroom verbeteren we onze zorg continu. We doen het morgen graag beter dan vandaag. Daarbij bent u onze expert. Hoe ervaart u onze zorg? Wat doen we goed? En hoe kunnen we onze zorg verder verbeteren? Als u meedoet aan ons Cliëntenpanel, helpt u ons om het morgen ook echt beter te doen. Het cliëntenpanel is een initiatief van de Centrale Cliëntenraad (CCR) van Zorgstroom. De CCR behartigt binnen Zorgstroom de belangen van alle cliënten en wordt geïnformeerd over allerlei beleidszaken met betrekking tot de cliënten. De CCR zoekt in overleg met de Raad van Bestuur naar oplossingen en verbeteringen. Uw mening staat hierbij centraal. 

Hoe werkt het?
Een aantal keer per jaar benaderen we de leden van het cliëntenpanel via een digitale vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Deelname aan de vragenlijsten is vrijwillig en u kunt zich altijd weer uitschrijven. Uiteraard worden antwoorden anoniem verwerkt en beveiligd. Zowel cliënten als hun naasten mogen zich aanmelden voor het cliëntenpanel.

Hoe meld u zich aan?
Meld u direct aan via deze link.

Resultaten
De resultaten worden gedeeld met de CCR. U krijgt ook inzage in de resultaten. Deze worden per mail verstrekt. Antwoorden worden nooit gekoppeld aan persoonsgegevens.

Contact
Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met het secretariaat van de CCR:

0118 – 684 000
clientenraad@zorgstroom.nl

  • Deelname is altijd vrijblijvend
  • U kiest altijd zelf of u een vragenlijst invult
  • Antwoorden worden altijd anoniem verwerkt
  • U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact