Home Zorgstroom Xtra Uitvaartzorg
 • Monuta Adrienne Klein

  De steun bij ieder afscheid
  Het regelen van een uitvaart voor een dierbare is een belangrijke taak. U wilt het graag goed doen, uit respect voor de overledene en om de nabestaanden te troosten. Het is ook een moeilijke taak, omdat u verdrietig bent en omdat er veel moet gebeuren in korte tijd. Wij nemen uw praktische zorgen uit handen in de moeilijke tijd na een overlijden en helpen bij het regelen van de uitvaart.

  Uw voordeel
  • € 250,- korting op uw uitvaartnota (wij vragen u de lidmaatschapspas van de overledene te tonen als onze uitvaartverzorger de uitvaart komt regelen. Niet geldig in combinatie met andere kortingspassen)

  Adres & contact

  Industrieweg 20

  Vlissingen

  0118 - 41 27 60 Bezoek website
 • Uitvaartverzorging H. Jobse

  Uitvaartverzorging H. Jobse  werkt vanuit een mensbeeld waarin elk mens uniek is, een eigen naam heeft en zichzelf is. Ieder leven heeft een begin en einde met daar tussenin een eigen verhaal. Daarna komt voor iedereen een nieuwe tijd en een nieuw verhaal.

  Uw voordeel
  • 15% op de kosten van de condoleance (koffiekamer & consumpties) als de condoleance in ons uitvaartcentrum wordt gehouden
  • 15% korting op de aanschaf van het rouwdrukwerk
  • 15% korting op het door u bestelde bloemenarrangement (let wel, deze moet via de uitvaartverzorger worden besteld)
  • €100,- korting als u kiest voor de opbaring in een familiekamer in ons uitvaartcentrum te Veere/Middelburg
 • Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten

  Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten heeft een eigen gezicht, een eigen stijl. Wij zetten een stapje extra en denken met u mee. Bij ons kunt u ook terecht voor een gratis voorregelingsgesprek, waarbij we alle mogelijkheden met u bespreken. We staan stil bij uw eigen uitvaart. Indien gewenst leggen wij uw wensen vast en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de moeilijke beslissingen die nabestaanden moeten nemen.

  Uw voordeel
  • Nabestaanden krijgen € 300,- korting op de totale uitvaartrekening op vertoon van de pas van de overledene (toon de pas in de week van de uitvaart).
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact