Home Zorgstroom Xtra Massagepraktijk
 • Massagepraktijk Westplate

  Heidi Westplate is gespecialiseerd in massage voor ouderen en mensen met dementie. De massage is een combinatie van een zorg- en verwenmassagebehandeling. Juist voor mensen die lijden aan kanker, fibromyalgie, reuma, dementie en voor terminale mensen is deze behandeling bij uitstek geschikt. Door het masseren komt er ontspanning op gevoelsniveau tot stand. Deze vorm van massage is een geweldige manier om speciale aandacht te geven aan de behandelde persoon en versterkt het gevoel van eigenwaarde.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Gerard Doulaan 19

  Vlissingen

  06 - 51 95 50 53
  Bezoek website
 • Op Gezonde Voet massagepraktijk

  Onze voeten dragen ons de hele dag en vormen het wezenlijke contact met de aarde. Zij zijn je basis, je fundament. En in je voeten weerspiegelt zich je hele lichaam. Als je je voeten soepel houdt, houd je je lichaam en geest soepel. Geef ze de aandacht die ze verdienen!

  Met Chinese, Thaise of Ayurvedische massage van de voeten zorg ik voor een moment van ontspanning waarin lichaam en geest tot rust komen. De oorzaak van veel hedendaagse aandoeningen is stress. Door regelmatig echte rustmomenten voor jezelf in te plannen krijgen lichaam en geest de kans zichzelf te genezen en weer in balans te komen.

  De Flexibele Voeten Massage is ideaal om pijnlijke, vermoeide, weinig beweeglijke voeten los te krijgen. Samen kunnen we kijken wat je zelf kunt doen om ze flexibel te houden.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Schoutstraat 59

  4336 HP Middelburg

  06- 83 44 70 67
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact