Home Verwijzers

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Zorgstroom werkt graag nauw samen met u als huisarts, transferverpleegkundige of specialist. Persoonlijk contact vinden we daarbij belangrijk. We bieden uw patiënten of cliënten de zorg en dienstverlening die zij nodig hebben:

Team Wondzorg

Met een verwijzing naar het Wondzorgteam van Zorgstroom is de wondzorg van uw patiënt in goede handen. De specialistische wondzorg kan zowel bij uw patiënten thuis als op een zorglocatie verleend worden.

Meer informatie over Team Wondzorg

Technische thuiszorg verpleegkundigen (TTV-team)

Het TTV-team geeft cliënten op een verantwoorde wijze medisch technische zorg en gespecialiseerde verpleging in de eigen omgeving of in een van de zorghotels van Zorgstroom. Zo kan ontslag uit het ziekenhuis worden versneld of zelfs opname in een ziekenhuis worden voorkomen.

Kom meer te weten over het Technische Thuiszorg Verpleegkundigen -team

Tijdelijk verblijf

Zorgstroom biedt de mogelijkheid voor Tijdelijk verblijf. Dit kortdurend verblijf kan zijn op basis van ELV (Eerstelijnsverblijf) of op basis van thuiszorg via de ZVW (Zorgverzekeringswet). Op verschillende locaties beschikken we over kamers en appartementen voor patiënten die om medische reden tijdelijk niet naar huis kunnen.

Wlz indicaties

Als het aanvragen van een Wlz indicatie nodig is voor een van uw patiënten kan Zorgstroom hierbij ondersteunen. Als de patiënt al thuiszorg van Zorgstroom heeft kunt u hiervoor bij het betreffende thuiszorgteam terecht, of rechtstreeks contact opnemen met het Steunpunt van Zorgstroom. Heeft de patiënt geen thuiszorg maar is er wel voor een locatie van Zorgstroom gekozen? Ook dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt:

T: 0118 – 684 000
E: steunpunt@zorgstroom.nl

Uitvoeringsverzoek

Voor sommige handelingen hebben onze thuiszorgmedewerkers een uitvoeringsverzoek van de huisarts of medisch specialist nodig. Het ingevulde en ondertekende uitvoeringsverzoek kunt u mailen naar het zorgteam van uw patiënt. Zo kunnen de zorgmedewerkers meteen aan de slag.

Neem contact met ons op

Wilt u een patiënt aanmelden voor een opname? Wilt u informatie en advies? Of zoekt u een andere vorm van ondersteuning voor uw patiënt? Wij helpen u graag.

Steunpunt

T: 0118 – 684 000
E: steunpunt@zorgstroom.nl

Servicepunt thuiszorg

T: 0118 – 684 222
E: servicepunt@zorgstroom.nl

Specialistische thuiszorg

T: 06 – 53 86 36 77
E: bit@zorgstroom.nl

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact