Home Over ons Stichting Hart voor de Zorg

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Stichting Hart voor de Zorg Walcheren maakt het mogelijk wat extra’s te doen voor cliënten van de zorg. Dat kleine beetje extra is nodig. Dat blijkt telkens weer, want een medemens kan soms ongenadig buiten de boot vallen. Zorgstroom is trotse partner van Stichting Hart voor de Zorg Walcheren. Als organisatie waarderen we de activiteiten van de stichting zeer en ondersteunen we haar op verschillende manieren.

Hulp

Stichting Hart voor de Zorg Walcheren helpt cliënten uit de zorg. Ze doet dit door directe noodhulp te bieden daar waar financiële middelen of het netwerk ontbreken. Dit is hulp in de vorm van praktische ondersteuning via het Noodfonds of de Klussenservice. Maar ook sociale hulp door het organiseren van individuele en groepsactiviteiten die vereenzaming tegen gaan.

Zorgstroom is trotse partner van Stichting Hart voor de Zorg Walcheren.

De stichting is een vraag- en aanbodgerichte aanbieder van activiteiten op het gebied van zorg en welzijn voor cliënten uit de zorg. Zorgstroom heeft de mogelijkheid om direct in te gaan op de behoefte van een cliënt. Dit kan omdat aanvragen altijd direct gedaan kunnen worden door de medewerkers uit de zorg. Medewerkers uit de zorg kennen als professional de cliëntsituatie het best. Dit maakt snel en accuraat handelen mogelijk.

Activiteiten

De activiteiten die Stichting Hart voor de Zorg verzorgt, zijn onder andere een dagje dierentuin, een verwendag of een bootreis. In december organiseert Stichting Hart voor de Zorg een Pietenactie voor de kinderen en een kerstlunch voor cliënten uit de zorg.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van de stichting.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact