WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder

Lees meer over deze grote stap op onze fusiepagina

 • Adriaanse van der Weel Advocaten

  Als gewone burger hebt u het liefst zo min mogelijk te maken met advocaten. Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Toch is het soms goed dat u een beroep op een gespecialiseerde advocaat kunt doen. Wij kunnen u van dienst zijn bij echtscheidingszaken en andere familierechtelijke aangelegenheden. Ook in het geval van letselschade bent u bij ons aan het juiste adres.
  U kunt ons inschakelen voor juridisch advies, voor procesvoering, maar ook voor bemiddeling. Wij zoeken altijd naar de perfecte juridische oplossing die voor u op maat gesneden is. Wij hechten aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze cliënten. Daarom heeft u altijd een vaste contactpersoon binnen ons kantoor.

  Uw voordeel
  • een gratis eerste gesprek in de vestiging Middelburg, voor particulieren die te maken krijgen met familierecht-, erfrecht- of letselschadezaken (mits gemeld bij het maken van de afspraak en de pas kan worden getoond bij het eerste gesprek).
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Kousteensedijk 5a

  4331 JE Middelburg

  0118 - 65 60 60
  Bezoek website
 • Servus advocatuur en mediation

  Servus advocatuur en mediation is een advocatenkantoor in Goes voor familierecht, (echt)scheiding, erfrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Aan ons kantoor zijn drie advocaten verbonden die u tevens als (scheidings)mediator kunt inschakelen.

  Voor houders van de Zorgstroom X-tra pas doet Servus advocatuur en mediation een speciaal voorstel wanneer u in een situatie komt dat u een advocaat of een mediator nodig heeft:

  • Een gratis kennisgesprek
  • 15 tot 25% korting op de eerste 10 uur die aan uw zaak wordt besteed* (met uitzondering van eigen bijdrage(n) bij gesubsidieerde rechtsbijstand)

  *De korting verschilt  per zaak en advocaat. Denk aan de complexiteit en/of het (financiële) belang van uw zaak.

  Indien u kiest voor scheidingsmediation kunnen wij, afhankelijk van de complexiteit van de zaak, vooraf een vaste prijsafspraak met u maken. Daarmee heeft u van tevoren een goed beeld van de kosten waar u rekening mee kunt houden.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Neem dan contact op via info@servusadvocatuur.nl of 0113 – 348 626.

  Uw voordeel
  • Gratis kennisgesprek.
  • 15 tot 25% korting op de eerste 10 uur die aan uw zaak wordt besteed (met uitzondering van eigen bijdrage(n) bij gesubsidieerde rechtsbijstand).
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Fruitlaan 4E

  4462 EP Goes

  0113-348626
  Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact