Home Zorgstroom Xtra Sport / sportartikelen / sportmassage

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

 • Balans-Qigongtraining, voor lichaam en geest

  Geboren uit de valpreventiecursus ‘In Balans’: de wekelijkse Balans-Qigongtraining in de buitenlucht te Vlissingen. Het programma richt zich op bewust staan en lopen, stevig balans vinden, goed ademen en ontspanning. De oefeningen sluiten direct aan bij het dagelijkse leven. De bewegingen zijn afkomstig uit de fitness, tai chi en qigong en worden zittend, staand, en lopend uitgevoerd; daardoor zijn ze ook geschikt voor mensen die minder goed belastbaar zijn. Trek makkelijk zittende kleding aan en als het kan: soepel schoeisel. De training is op donderdagmorgen, van 10.00-11.00 uur. De kosten bedragen € 5,- per persoon per training.

  Uw voordeel
 • Balletschool Isabelle Zwaan

  Lessen in Klassiek, Jazz/Streetjazz & Modern en Show/Musical vanaf 4 jaar tot elke leeftijd. Isabelle is als 1e graads docente afgestudeerd aan de dansacademie te Tilburg. Centraal in de lessen staat onder meer het aanleren van een goede danstechniek, het bevorderen van muzikaliteit en expressievermogen en natuurlijk heel veel dansplezier.

  Uw voordeel
  • nieuwe leden krijgen 2 gratis lessen
  • bestaande leden krijgen 1 maand GRATIS les in een andere dansvorm dan die zij al volgen
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Kenau Hasselaarstraat 557

  Vlissingen

  06 - 10 53 98 47
  Bezoek website
 • Chinees GezondheidsCentrum Zeeland

  De basis van waaruit gewerkt wordt binnen het Centrum is de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Bij ons kunt u terecht voor individuele behandelingen met acupunctuur, massage (Tui Na, Gua Sha, Cupping) voedingsadviezen en bewegingstherapie (Qigong).

  Ook organiseren we gezondheidstrainingen zoals:
  Jaarcursussen:
  Tai Chi & Qigong, Qigong, Taiji Bailong Ball (Roliball)
  Korte cursussen (en workshops):
  Inzicht in Beter Zien, Ooracupressuur, Tui Na Massage, Gua Sha Massage, Allround spelers- en trainersopleiding, Taiji Bailong Ball

  Uw voordeel
  • u ontvangt eenmalig 5% korting bij inschrijving op een (jaar)cursus of workshop
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Mastgatstraat 25

  Middelburg

  0118 - 63 60 54 of 0118 - 43 60 14
  Bezoek website
 • Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

  Feel Fit Center biedt je de faciliteiten om zo goed mogelijk aan je sportdoelen te laten werken. Maak gebruik van de unieke combinatie van zwemmen en fitness! Kom je langs bij ons sportcentrum voor een kennismaking en rondleiding?

  Op vertoon van je X-tra Voordeelpas kies je voor een jaarabonnement met onbeperkt vrij-/banenzwemmen en vrije fitness. Hiermee bespaar je meer dan 10% per maand.

  Kijk op onze website voor meer informatie: www.feelfitcenter.nl

   

  Uw voordeel
  • €49 per maand voor onbeperkt vrij-/banenzwemmen & vrije fitness (je bespaart hiermee €7,29 per maand)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Sportweg 2

  4387 PM Vlissingen

  0118 486 820
 • Fitness De Driehoek

  Werken aan de gezondheid in een veilige omgeving: Fitness De Driehoek staat bekend om zijn laagdrempeligheid en persoonlijke benadering.

  Er zijn mogelijkheden voor jong en oud. Doelgericht trainen onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Trainen aan de hand van uw persoonlijke schema’s om zo uw doelen te realiseren. Wij bieden groepslessen aan in onze LOODS, buurtsportcoach, sportmassage, lifestyle coaching, meedoen met een sportproject (heden Val Gardena), alles is mogelijk bij Fitness De Driehoek.

  Voor mensen met overgewicht, diabetes en niet aangeboren hersenletsel zijn speciale beweegprogramma’s beschikbaar. Deze worden aangeboden door speciaal gecertificeerde instructeurs.

  Dus wees sterker dan je excuus en kom trainen bij Fitness De Driehoek.

  Bezoek onze website www.fitnessdedriehoek.nl voor meer informatie.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Noordweg 125

  Serooskerke

  0118 - 59 13 34
 • Fitness Fitaal

  Fitness Fitaal staat bekend om de gemoedelijke sfeer, ruime keuze van de abonnementsvormen, gunstige prijzen en enthousiaste instructeurs die zich betrokken voelen bij de klanten. Dat is ook precies wat het team van Fitness Fitaal nastreeft: persoonsgerichte trainingen in een ontspannen sfeer; veelal in groepsverband maar ook door middel van individuele training.

  Voor de jeugd en ouderen zijn specifieke groepstrainingen. Ook bedrijfsfitness behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er gelegenheid voor advies en/of behandeling in praktijk voor Orthopedische Manuele Therapie Krijger en Quist (www.omtkrijger-quist.nl ), en in de praktijk voor Osteopathie van Arthur van Reijmersdal (www.osteopathiewalcheren.nl ).
  Fitness Fitaal beschikt over vier grote, moderne trainingsruimtes, gezellig sportcafé, ruime kleedkamers, 2 saunacabines (dames en heren gescheiden), zonnebank, kinderopvang, orthopedische manuele therapie.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Dynamoweg 10

  Vlissingen

  06-42 30 18 72
  Bezoek website
 • Happy Fitness Healthcentre

  Onze missie is een blijvend fit en gezond leven vol energie.
  Dit is voor iedereen anders, daarom geven wij een persoonlijk advies welke lessen het beste bij jou passen.

  We werken met kleine groepen tijdens onze groepslessen zodat we tijd hebben om persoonlijke tips over de oefeningen, maar ook eventuele blessures te geven.

  Waarschijnlijk heb je al eerdere pogingen ondernomen om fit te worden.
  Wij weten waar het vaak misgaat en waar mensen snel afhaken.
  Hier spelen wij op in door regelmatig tussendoor contact te hebben, doelen kunnen immers veranderen, de motivatie kan wel eens een dipje hebben of soms werkt de agenda gewoon niet mee.

  Uw voordeel

  Adres & contact

  Westerzicht 388

  Vlissingen

  0118 - 47 10 01
  Bezoek website
 • Intersport Erik

  Intersport Erik staat bekend om de service voor de klant. Een service die wij aanbieden is de Fit for Feet methode. Lekker sporten is gezond voor lichaam en geest, maar niet geheel zonder risico’s. Vervelende blessures kunnen je sportplezier vergallen. Bij het kiezen van de juiste sportschoen spelen tal van factoren een rol. Fit forFeet is een unieke adviesmethode die objectief, deskundig en betrouwbaar vaststelt over welke eigenschappen jouw ideale sportschoen moet beschikken. Door de unieke Fit for Feetkleurcodering zie je direct welke schoenen voor jou geschikt zijn en beperk je de kans op blessures.

  Uw voordeel
  • op vertoon van uw Zorgstroom X-tra pas ontvangt u 10% korting op alle artikelen (niet geldig op acties en afgeprijsde artikelen)
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Nieuwe Burg 22-28

  Middelburg

  0118 - 61 17 41
  Bezoek website
 • Sportmassage Walcheren

  Voor topsporters – voor recreatieve sporters – voor niet sporters – voor clubs en verenigingen – voor jong en oud.

  Je hoeft geen topsporter te zijn om naar de sportmasseur te gaan. Een stimulerende sportmassage maakt de spieren klaar voor de prestatie. De massage zorgt voor een goede doorbloeding in de spieren. Hierdoor wordt de kans op blessures verkleind.
  Een rustgevende sportmassage ontspant de spieren, zorgt voor versnelde afvoer van afvalstoffen, voorkomt spierpijn, zorgt voor beter herstel.

  Naast sportmassage kunt u bij Sportmassage Walcheren ook terecht voor een hotstonemassage, kokosstempelmassage, ontspanningsmassage en stoelmassage.

   

  Uw voordeel
 • Sweat Healthcenter Vlissingen

  Milon cirkel Vlissingen: wij zijn géén gewone sportschool. Je tijd is schaars, maar je wilt wel trainen. Dan wel snel, eenvoudig en effectief, toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Meer info en/of aanmelden via: www.sweat.nu

  Voordelen Milon Cirkel:

  • 35 min per training, slechts twee keer per week.
  • Veilige manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen.
  • Persoonlijke polsband; toestel instellingen automatisch geladen.
  • Voorkom/verhelp klachten aan rug, nek, schouders en heupen.
  Uw voordeel
  • 79 euro inschrijfgeld cadeau. Hierbij mag je, zolang je bij ons komt “milonnen”, het voedingsprogramma volgen plus wegen en meten.
  • Pak jouw voordeel!

  Adres & contact

  Gildeweg 23

  4383 NJ Vlissingen

  0118-774838
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact