WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Fitness Fitaal staat bekend om de gemoedelijke sfeer, ruime keuze van de abonnementsvormen, gunstige prijzen en enthousiaste instructeurs die zich betrokken voelen bij de klanten. Dat is ook precies wat het team van Fitness Fitaal nastreeft: persoonsgerichte trainingen in een ontspannen sfeer; veelal in groepsverband maar ook door middel van individuele training.

Voor de jeugd en ouderen zijn specifieke groepstrainingen. Ook bedrijfsfitness behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er gelegenheid voor advies en/of behandeling in praktijk voor Orthopedische Manuele Therapie Krijger en Quist (www.omtkrijger-quist.nl ), en in de praktijk voor Osteopathie van Arthur van Reijmersdal (www.osteopathiewalcheren.nl ).
Fitness Fitaal beschikt over vier grote, moderne trainingsruimtes, gezellig sportcafé, ruime kleedkamers, 2 saunacabines (dames en heren gescheiden), zonnebank, kinderopvang, orthopedische manuele therapie.

Uw voordeel
  • 10% korting op de reguliere tarieven

Adres & contact

Dynamoweg 10

Vlissingen

06-42 30 18 72 Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact