Home WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Vorig jaar lieten we u weten dat WVO Zorg en Zorgstroom op 14 december juridisch gefuseerd zijn. Na een periode van voorbereiding maken wij met trots bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu samen verder gaan onder de naam Amarijn. Een naam die staat voor een nieuwe, frisse, positieve en mensgerichte organisatie.    

Op deze pagina vertellen we u graag meer over de fusie en wat dit voor u betekent. Weet dat u op ons kunt blijven rekenen. Onze zorg- en dienstverlening verandert op dit moment niet. En gaat er iets veranderen? Dan hoort u natuurlijk op tijd van ons.   

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail of bel ons via de gebruikelijke contactgegevens. Wij helpen u graag verder. 

Veel gestelde vragen

Wat is een juridische fusie?
Een fusie is een samenvoeging van twee of meer organisaties. In dit geval gaat het om WVO Zorg met Zorgstroom. Samen vormen wij nu ‘Amarijn’.

Waarom een nieuwe naam?
De fusie is hét perfecte moment voor verfrissing en vernieuwing. Daar hoort ook een passende naam bij. Amarijn staat voor een warme gemeenschap waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Waarbij we toegewijd zijn om niet alleen zorg en ondersteuning te bieden, maar ook een omgeving te scheppen waarin iedereen wordt gewaardeerd, tevreden is en zich vooral thuis voelt. Lees hier verder…

Waar staat Amarijn voor?
De naam Amarijn is afgeleid van Amanter (Latijn voor liefdevol) en Aquamarijn (Latijn voor water en zee). Aquamarijn is een edelsteen die staat voor balans in lichaam en geest, eerlijkheid, ontspanning en vrolijkheid. Dit past goed bij wie we (willen) zijn.

Ik kom WVO Zorg en/ of Zorgstroom nog ergens tegen, hoe kan dat?
Stapsgewijs maken we onze nieuwe naam en het logo verder zichtbaar. Dat is een flinke klus! Het is goed mogelijk dat u de naam WVO Zorg of Zorgstroom om die reden de komende tijd nog tegenkomt, bijvoorbeeld op de werkkleding van onze collega’s of op borden in- en rondom de locatie.

Waarom zijn WVO Zorg en Zorgstroom gefuseerd?
WVO Zorg en Zorgstroom fuseren met elkaar om samen goede (ouderen)zorg te blijven bieden op Walcheren. Beide organisaties hebben dezelfde visie op ouderenzorg en het vertrouwen dat de zorgorganisaties samen sterker staan. Lees hier verder…

Heeft de juridische fusie gevolgen voor jullie zorg- en dienstverlening?
Nee. Onze zorg- en dienstverlening blijft hetzelfde. Samen staan we sterker. Een grotere organisatie biedt meer kansen voor medewerkers en er komt meer ruimte voor specialisaties en innovaties. Dat maakt onze positie op de arbeidsmarkt sterker en komt de zorg voor cliënten ten goede.

Met wie neem ik contact op als ik een vraag heb?
U kunt contact opnemen met uw contactpersoon (contactverzorgende, wijkverpleegkundige, teamleider etc.) via het gebruikelijke e-mailadres of telefoonnummer. Ook de algemene contactgegevens wijzigen voorlopig niet.

WVO Zorg: 0118 – 448 448 of info@wvozorg.nl 
Zorgstroom: 0118 – 684 000 of info@zorgstroom.nl 

Verandert de zorg voor mijzelf of voor mijn naaste?
Voorlopig verandert er voor cliënten/ bewoners niets. U of uw naaste blijft zorg ontvangen zoals u dat gewend bent. In de komende periode bouwen we gezamenlijk aan de nieuwe organisatie. Als er in de toekomst veranderingen zijn, dan informeren we u daar op tijd over.

Wat is het postadres van de organisatie?
Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen. U kunt ook nog gebruik maken van het postadres van Zorgstroom: Breestraat 15, 4331 TS Middelburg. 

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact