Home Zorgstroom Xtra Advies Servus advocatuur en mediation

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Servus advocatuur en mediation is een advocatenkantoor in Goes voor familierecht, (echt)scheiding, erfrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Aan ons kantoor zijn drie advocaten verbonden die u tevens als (scheidings)mediator kunt inschakelen.

Voor houders van de Zorgstroom X-tra pas doet Servus advocatuur en mediation een speciaal voorstel wanneer u in een situatie komt dat u een advocaat of een mediator nodig heeft:

  • Een gratis kennisgesprek
  • 15 tot 25% korting op de eerste 10 uur die aan uw zaak wordt besteed* (met uitzondering van eigen bijdrage(n) bij gesubsidieerde rechtsbijstand)

*De korting verschilt  per zaak en advocaat. Denk aan de complexiteit en/of het (financiële) belang van uw zaak.

Indien u kiest voor scheidingsmediation kunnen wij, afhankelijk van de complexiteit van de zaak, vooraf een vaste prijsafspraak met u maken. Daarmee heeft u van tevoren een goed beeld van de kosten waar u rekening mee kunt houden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via info@servusadvocatuur.nl of 0113 – 348 626.

Uw voordeel
  • Gratis kennisgesprek.
  • 15 tot 25% korting op de eerste 10 uur die aan uw zaak wordt besteed (met uitzondering van eigen bijdrage(n) bij gesubsidieerde rechtsbijstand).

Adres & contact

Fruitlaan 4E

4462 EP Goes

0113-348626 Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact