Home Zorgstroom Xtra Advies Adriaanse van der Weel Advocaten

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Als gewone burger hebt u het liefst zo min mogelijk te maken met advocaten. Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Toch is het soms goed dat u een beroep op een gespecialiseerde advocaat kunt doen. Wij kunnen u van dienst zijn bij echtscheidingszaken en andere familierechtelijke aangelegenheden. Ook in het geval van letselschade bent u bij ons aan het juiste adres.
U kunt ons inschakelen voor juridisch advies, voor procesvoering, maar ook voor bemiddeling. Wij zoeken altijd naar de perfecte juridische oplossing die voor u op maat gesneden is. Wij hechten aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze cliënten. Daarom heeft u altijd een vaste contactpersoon binnen ons kantoor.

Uw voordeel
  • een gratis eerste gesprek in de vestiging Middelburg, voor particulieren die te maken krijgen met familierecht-, erfrecht- of letselschadezaken (mits gemeld bij het maken van de afspraak en de pas kan worden getoond bij het eerste gesprek).

Adres & contact

Kousteensedijk 5a

4331 JE Middelburg

0118 - 65 60 60 Bezoek website
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact