Home Nieuws WVO Zorg en Zorgstroom starten Corona Thuisteam

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

WVO Zorg en Zorgstroom slaan de handen ineen door gezamenlijk een speciaal team op te richten in de thuiszorg om cliënten te verzorgen die besmet zijn met het coronavirus of ervan verdacht worden. Op deze manier kunnen ze ziekenhuizen ontlasten en verspreiding van het coronavirus beperken.

Samenwerking

Dit speciale team van thuiszorgmedewerkers verleent alleen zorg aan cliënten die het coronavirus hebben opgelopen of ervan verdacht worden. Het team levert zorg op Walcheren (gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere). Desgevraagd neemt het team ook cliënten over van andere zorgaanbieders.

Start

De start is voorzien in de week van 6 april, het opstarten hangt af van het aantal cliënten die besmet zijn met het coronavirus of ervan verdacht worden.

Voordelen

Door de zorg voor cliënten met corona te scheiden van de reguliere zorg wordt de verspreiding aanzienlijk beperkt. Zo hopen beide organisaties de overige cliënten gerust te kunnen stellen. Een ander voordeel is dat de persoonlijke beschermingsmiddelen efficiënter gebruikt kunnen worden.

In de media
Omroep Zeeland
PZC

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact