Zeeuws Schoon

Zeeuws Schoon: huishoudelijke hulp voor jong en oud. Het vinden van een goede, betrouwbare huishoudelijke hulp is vaak niet eenvoudig. Zeeuws Schoon bemiddelt bij het vinden van een passende en betrouwbare huishoudelijke hulp. Deze particuliere hulp helpt u met de huishoudelijke zaken.

Voor iedereen
Zeeuws Schoon is er voor iedereen; jong en oud, ziek of gezond. Door het gewijzigde overheidsbeleid moeten steeds meer mensen hun huishoudelijke hulp zelf zoeken en betalen. Het is daarbij soms lang zoeken om een goede hulp te vinden. Dat geldt des te meer als het persoonlijk netwerk steeds kleiner wordt. Zeeuws Schoon treedt graag als bemiddelaar op. Via Zeeuws Schoon vindt u gemakkelijker een huishoudelijke hulp die aan uw wensen voldoet. Daarnaast zorgen we ervoor dat er bij ziekte of in de vakantie van de hulp desgewenst een andere hulp komt. Uiteraard zonder extra kosten.

Meer informatie
Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Lees voor meer informatie de brochure of kijk op www.zeeuwsschoon.nl. U kunt ook contact opnemen met de consulent Zeeuws Schoon:
E: info@zeeuwsschoon.nl
T: 0118 - 684 239

Wilt u graag als huishoudelijke hulp bemiddeld worden?