Home Nieuws 15 juni 2019: Wijkfair Hof Mondriaan

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Hof Mondriaan

Op zaterdag 15 juni, van 10:00 tot 16:00 uur, wordt op het buitenterrein bij Hof Mondriaan in Middelburg een grootse en gezellige wijkfair gehouden met vele kramen, livemuziek en diverse optredens.

Om 10:30 uur opent wethouder Johan Aalberts de fair en aansluitend maakt hij de winnaar bekend van Wijkslag Dauwendaele (onderdeel van de ‘Vitale revolutie Dauwendaele’). Er staan tientallen kramen op de fair, met onder andere sieraden, kleding, speelgoed, Zeeuwse bieren en andere Zeeuwse producten. Schuif gezellig aan op het terras en geniet, onder het genot van een hapje en een drankje, van diverse optredens.

”Laat je verrassen tijdens de wijkfair bij Hof Mondriaan!”

 

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: zij kunnen zich vermaken op een springkussen en voor de sportieve jongeren is er een pannakooi. Bovendien is er tussen 11:00 en 15:00 uur de gelegenheid om alpaca’s te knuffelen, met een alpaca op de foto te gaan en de dieren zelfs uit de hand te laten eten. Daarnaast is het ‘repaircafé’ aanwezig om direct reparaties te verzorgen en u hierover te informeren.

Hof Mondriaan is gevestigd aan de Vrijlandstraat 28 in Middelburg.
Iedereen is van harte welkom! Graag tot ziens op 15 juni.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact