Home Vrijwilligers

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Ben je vrijwilliger en loop je ergens tegen aan?

Heb je vragen omtrent het vrijwilligerswerk?

Vind je geen luisterend oor?

Vind je een situatie soms “moeilijk” en weet je hier niet goed mee om te gaan?

Maak je verdrietige momenten mee, achteruitgang van de cliënt waar je zo betrokken bij bent. Verlies en rouw van de cliënt of jezelf?  Je vindt dat je er moet zijn, maar het lukt je even niet. Wat nu?

 

Mantelzorgers en vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze cliënten. Zorgstroom vindt het belangrijk dat het netwerk betrokken blijft bij de zorg en ondersteuning aan onze cliënten. Als vrijwilliger ben jij ondersteunend aan het netwerk. Je helpt en ondersteund de cliënt en de mantelzorger wat van grote waarde is. Tevens ondersteun je hiermee de zorgmedewerker.

 

Je kunt terecht bij je 1e contactpersoon of bij de coördinator Welzijn en Vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk dat je het vrijwilligerswerk op een fijne en passende manier kunt blijven doen.

Er zijn trainingen en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen we kennis en ervaringen uit, worden er tips gegeven en is er ruimte voor het stellen van vragen. Heb je zelf behoefte aan een training? Geeft dit aan. Dan kunnen we kijken hoe we dit kunnen organiseren.

 

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Laat het mij weten. Samen komen we verder. Je staat er niet alleen voor.

Nog geen vrijwilliger en wel geinspireerd? Meld je aan. Je bent welkom.

 

Petra Davidse

Coördinator Vrijwilligers

Zorgstroom

T 0118 – 684265

M: 06 12 21 39 63

vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl

 

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact