Home Vacatures Zeeland

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Zorgstroom is één van de grootste zorgaanbieders in Zeeland, met wijkteams en locaties in onder andere Vlissingen, Middelburg, Oost-Souburg, Veere en Arnemuiden. Onze missie is om er samen voor te zorgen dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Om dat te kunnen realiseren zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons hierbij willen helpen. We hebben diverse vacatures in Zeeland beschikbaar op het gebied van zorg en welzijn.

Bekijk alle vacatures

Zorgstroom: Uw leven, Samen zorgen

Bij Zorgstroom hebben cliënten een goed leven met de mensen om zich heen die er voor hen toe doen. Dat kunnen we niet alleen. Samen met de cliënt, het netwerk, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners en andere zorgverleners zorgen we daarvoor. We kijken naar de wensen en behoeften van de cliënt, maken een individueel plan en vervullen daarin samen elk onze rol. De mogelijkheden van de cliënt zijn daarbij ons uitgangspunt.

Om dit ook in de toekomst te realiseren is het belangrijk dat er voldoende en goed opgeleide medewerkers in onze organisatie werken. Jij kunt daaraan bijdragen! We hebben namelijk doorlopend uitdagende vacatures in Zeeland beschikbaar, voor professionals, vrijwilligers en vakantiekrachten.

thuiszorg Zorgstroom

Vacatures in Zeeland

Wil jij aan de slag binnen de zorg en welzijn in Zeeland? Bekijk onze vacatures op werkenbijzorgstroom.nl. Zoals je daar zult zien zijn er veel uiteenlopende vacatures in Zeeland beschikbaar. Op zowel onze woonzorglocaties als in de thuiszorg en de huishoudelijke zorg. Samen gaan we op zoek naar de functie die het beste bij jou past!

Bekijk alle vacatures

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact