Home Vacatures Walcheren

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Op welke plek in Walcheren je ook woont, Zorgstroom is altijd dichtbij. Met ruim 115.000 inwoners behoort Walcheren tot de meest dichtbevolkte gebieden van Zeeland. Dat betekent dat er regelmatig vacatures in Walcheren beschikbaar komen op het gebied van zorg en welzijn. Zorgstroom is, als één van de grootste zorgaanbieders van Zeeland, op zoek naar versterking voor de wijkteams en de zorglocaties binnen Walcheren.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Walcheren

Met meer dan 30 teams en locaties in deze regio hebben we regelmatig vacatures in Walcheren beschikbaar binnen Zorgstroom. Van uitbreiding van onze regionale teams tot versterking van een zorglocatie, we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Belangrijk in onze wijze van zorg verlenen zijn onze kernwaarden: Open, Passie en Samen. Samen  zorgen we ervoor dat onze cliënten het leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. Hierbij werken  professionals en vrijwilligers samen met  het netwerk van de cliënten en met andere zorgverleners.

Samen zorgen

Of je nu aan de slag wilt gaan als verzorgende 3IG, verpleegkundige of als huishoudelijke hulp, er is altijd een passende vacature in de regio Walcheren bij Zorgstroom beschikbaar. Persoonlijk contact met zowel cliënten als collega’s vinden we belangrijk en wordt ook zeer gewaardeerd. Daarnaast worden onze wijkteams gekenmerkt door een grote mate van zelfstandigheid, waarbij teams vaak kleinschalig en zelfsturend zijn.

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan binnen Zorgstroom? Bekijk dan snel alle vacatures in Walcheren, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We komen graag met je in contact en kijken uit naar een eventuele ontmoeting!

Bekijk alle vacatures

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact