Home Vacatures Vlissingen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Wil jij in Vlissingen en omgeving aan de slag binnen de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zorgstroom is één van de grootste zorgverleners in Walcheren en we zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die bij ons aan de slag willen gaan. Zo komen er bij Zorgstroom regelmatig vacatures in Vlissingen beschikbaar. Van zorgverlening in één van onze woonzorglocaties tot huishoudelijke hulp op locatie!

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Vlissingen

Vlissingen is één van de grootste steden van Zeeland en heeft een maritiem karakter. Met haar directe ligging aan de Westerschelde en de uitgestrekte stranden en boulevard is Vlissingen een bijzondere plek om te wonen. Het is dan ook niet zo gek dat er regelmatig vacatures in Vlissingen beschikbaar komen!

Met ruim 40.000 inwoners, waarvan zo’n 20% in de leeftijdscategorie van 65+, is het geen verrassing dat er veel mensen actief zijn binnen de zorg. Door de groeiende vraag naar zorg zijn er diverse vacatures in Vlissingen beschikbaar op het gebied van zorg en welzijn. Bij Zorgstroom zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die bij ons aan de slag willen in één van onze wijkteams in Vlissingen!

thuiszorg Zorgstroom

Zorgstroom: Uw leven, Samen zorgen

Zorgstroom is met zo’n 25 wijkteams en diverse woonzorglocaties één van de grootste zorgaanbieders in Zeeland. Met teams in Vlissingen, maar ook Middelburg en Veere verlenen wij dagelijks persoonlijke zorg voor onze cliënten. Werken bij Zorgstroom is uniek en uitdagend, je kunt namelijk zelf bepalen hoe en waar je aan de slag wilt gaan. Zo kun je als huishoudelijke hulp bij mensen thuis aan de slag, om te zorgen voor een schoon en opgeruimd huis.

Heb je interesse om binnen Zorgstroom aan de slag te gaan als verzorgende 3IG, huishoudelijke hulp of bijvoorbeeld als vakantiekracht? Bekijk alle vacatures in Vlissingen en omgeving, of solliciteer direct op een passende vacature.

Bekijk vacatures in Vlissingen

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact