Home Vacatures Veere

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Met ruim 20.000 inwoners verdeeld over dertien kernen is er altijd vraag op het gebied van zorg en welzijn in de gemeente Veere. Er zijn dan ook doorlopend vacatures in Veere beschikbaar zijn in deze sector. Bij Zorgstroom, één van de grootste zorgaanbieders van Zeeland, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons zorg willen dragen voor onze cliënten. Van persoonlijke zorg of huishoudelijke hulp in de wijk, tot intensieve verzorging of verpleging op één van onze locaties.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in en rondom Veere

Uw leven, Samen zorgen. Dat is het motto van Zorgstroom. De nadruk ligt hierbij op het bijdragen aan een goed leven voor de cliënt, waarbij ook het netwerk van de cliënt een belangrijke rol speelt. Prettig wonen en leven, dat kan zeker binnen de gemeente Veere.

Met woonzorgcentrum Nieuw-Sandenburgh is er een grote woonzorglocatie van Zorgstroom in Veere te vinden. Daarnaast zijn er diverse wijkteams actief binnen de thuiszorg in Veere. Zo kunnen  we overal zorg op maat verlenen. Door de diversiteit in het werk en de locaties  zijn er doorlopend uitdagende vacatures in Veere en omgeving beschikbaar. Wil jij werken in de zorg binnen de gemeente Veere? Dan zijn wij naar jou op zoek!

wijkteam Veere-Oost

Zorgstroom in gemeente Veere

Als medewerker van Zorgstroom in de gemeente Veere biedt je onze cliënten persoonlijke zorg in hun eigen omgeving of in Nieuw-Sandenburgh. Binnen Zorgstroom gaan we voor een hoge waardering, we zijn dan ook continu bezig om de dienstverlening nog beter aan te laten sluiten op de wensen van onze cliënten. Belangrijk onderdeel hiervan is een persoonlijke benadering, waarbij we uitgaan van de wensen en behoeften van de cliënt.

Onze teams in de dorpskernen zijn wijkgericht en kleinschalig. Dit betekent dat onze teams zelfstandig werken en samen op een professionele manier de zorg organiseren.. In de thuiszorg vacatures in Veere is zelfstandigheid en het uitvoeren van organisatorische zaken binnen de teams dan ook belangrijk. Heb je interesse om als verzorgende 3IG of wijkverpleegkundige aan de slag te gaan binnen Zorgstroom? Bekijk dan snel alle vacatures of solliciteer direct!

Bekijk vacatures in Veere

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact