Home Vacatures Middelburg

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Op zoek naar vacatures in Middelburg binnen zorg en welzijn? Bij Zorgstroom kun je aan de slag op één van onze locaties in de Zeeuwse hoofdstad. Ook hebben we functies beschikbaar in onze wijkteams in Middelburg. Benieuwd naar een carrière bij Zorgstroom? We vertellen je er graag meer over.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Het is een prachtige stad met een historisch centrum. De stad heeft 40.000 inwoners. Zo’n 20% hiervan behoort daarbij tot de leeftijdsgroep van 65+. Het is dan ook geen verrassing dat er diverse vacatures in Middelburg zijn binnen de zorg.

thuiszorg Zorgstroom

Werken op locatie? Bekijk alle vacatures!

In en rondom Middelburg zijn diverse wijkteams van Zorgstroom actief. Zij verlenen verzorging en verpleging bij de cliënten thuis. Daarnaast beschikt Zorgstroom in Middelburg over verschillende woonzorglocaties: Hof ’t Seijs, Hof Mondriaan en Buitenrust. Ook hier staan wij 24 uur per dag klaar voor onze cliënten. We bieden de zorg die zij nodig hebben, op een manier zodat zij zich veilig en thuis voelen. Daarnaast hechten we veel waarde aan de samenwerking tussen collega’s, cliënten en de directe omgeving van onze cliënten. Zodat de cliënt een goed leven heeft, met de mensen om zich heen die er voor hem of haar toe doen.

Enthousiast om bij Zorgstroom aan de slag te gaan? Op dit moment hebben we diverse vacatures in Middelburg beschikbaar. Je vindt deze op werkenbijzorgstroom.nl.

Zoals je ziet op werkenbijzorgstroom.nl zijn er doorlopend uitdagende functies waarin je bij ons aan de slag kunt. Zo kun je als verzorgende individuele gezondheidszorg (3IG) aan het werk binnen de verpleging en verzorging thuis of op één van onze locaties. Sleutelwoorden hierbij zijn zorgverlening, persoonlijke benadering, regelvrijheid en zelfstandigheid. Is dit de functie waar je naar op zoek bent? Solliciteer dan snel via de website, met je cv en motivatiebrief. Heeft een andere functie je voorkeur? Bekijk dan alle vacatures in Middelburg op onze website.

Bekijk vacatures in Middelburg

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact