Home Scholingen verpleegtechnisch handelen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

De Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen (BIT) van Zorgstroom verzorgen instructielessen en scholingen met betrekking tot verpleegtechnisch handelen. 

Waarom scholing door de Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen?

In je werk als verpleegkundige en verzorgende IG kan het voorkomen dat je niet meer aantoonbaar bekwaam bent of dat je jezelf niet meer bekwaam voelt om bepaalde verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Vanuit de wet BIG ben je zelf verantwoordelijk om je eigen bekwaamheid op peil te houden. Het kan daarom noodzakelijk zijn om in korte tijd een vaardigheid weer door te nemen, te oefenen en eventueel te toetsen. Zodat je verantwoorde zorg kunt blijven geven.

BIT

In je werk als verpleegkundige en verzorgende IG kan het voorkomen dat je jezelf niet meer bekwaam voelt om bepaalde verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Veel ervaring

Onze gecertificeerde verpleegkundigen die scholing geven en toetsen afnemen, verlenen zelf verpleegtechnische zorg in meestal complexe situaties. Hierdoor kunnen ze putten uit een schat aan (praktijk)ervaring en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten?

Informeer dan vooral naar de mogelijkheden via scholingenbit@zorgstroom.nl. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de groepsgrootte en gevraagde verpleegtechnische handelingen (denk aan injecteren, katheteriseren of zwachtelen). Individuele vragen (voor bijvoorbeeld ZZP’ers) kunnen wij helaas niet (meer) in behandeling nemen.

BIT
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact