Home Recordpoging langste mosseltafel

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Op 11 en 12 juni 2022 zal de Boulevard Experience georganiseerd gaan worden. Tijdens dit unieke Zeeuwse Food Festival willen wij met onze personeelsvereniging graag deelnemen aan de recordpoging langste mosseltafel.

Als collega willen wij je graag uitnodigen om hier met ons bij aanwezig te zijn en tevens te genieten van het EK Beachvolleybal onder de 22 jaar wat dan gelijktijdig georganiseerd gaat worden. Tot slot hebben jullie tijdens deze avond ook de gelegenheid om de Boulevard Experience te bezoeken of op de tribunes plaatst te nemen tijdens de kwart finales van het EK Beachvolleybal onder 22 jaar.

Voor meer informatie over de Boulevard Experience en de recordpoging langste mosseltafel kun je een kijkje nemen op de website Boulevard Experience.

Programma van zaterdagavond 11 juni:
17.30 uur: parkeren en aankomst op de Boulevard Experience
18.00 uur: plaatsnemen aan de gereserveerde mosseltafels voor Zorgstroom
20.00 uur: afsluiting mosseldiner en mogelijkheid tot genieten Boulevard Experience en EK Beachvolleybal
22.00 uur: einde

Om meer collega’s kennis te laten maken met de personeelsvereniging is deze activiteit ook voor niet-leden bij ons te reserveren. De kosten voor deze activiteit zijn 10,- pp en je mag 1 introducee meenemen. In juli zullen de kosten voor deze activiteit van je salaris worden ingehouden.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact