Home Nieuws ‘Praat met me’: aandacht voor eenzaamheid onder ouderen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Met een korte documentaire en fotoreportage met de titel ‘Praat met me’ wil Dennis van Akkeren de nieuwe generatie meer bewust maken van hoe belangrijk onze ouderen zijn en dat ze niet vergeten mogen worden. De wijsheid en levenservaring die ouderen hebben is enorm waardevol en nodig in de tijd van nu. Door onze drukke schema’s, vergeten we vaak tijd vrij te maken voor onze ouderen. Met een klein gebaar, een gesprek of door simpelweg alleen te luisteren, maak je al een groot verschil!

De foto’s en video’s zijn opgenomen op woonzorglocatie Hof ’t Seijs. Helaas zijn niet alle bewoners op de foto meer in leven, maar hun boodschap leeft voort. Binnenkort worden de foto’s van Dennis tentoongesteld in een expositie in Galerie T in Middelburg.

Zorgstroom heeft met veel aandacht en plezier meegewerkt aan dit mooie project en vraagt samen met Dennis van Akkeren aandacht voor eenzaamheid onder ouderen.

Film by the Sea 2022

Tijdens Film by the Sea 2022 mochten bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Hof ’t Seijs en Hof Klarenbeek naar de bioscoop. Met de bus richting Vlissingen, waar iedereen op de rode loper werd gefotografeerd. Daarna was het tijd om de film ‘Praat met me’ van Dennis van Akkeren te bekijken. De film maakte veel emoties los, daarom werd nagepraat in het cinecafe met een bakje koffie. Foto’s zijn van Zorgstroom & Film by the Sea (Lex de Meester).

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact