WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Wilt u thuiszorg ontvangen maar is het lastig voor u om zelf de deur open te doen? Dan kunt u gebruikmaken van het sleutelsysteem van Zorgstroom. Zo kunnen onze medewerkers altijd uw woning binnen zonder dat u zelf de deur hoeft te openen. Gemakkelijk en veilig.

Hoe werkt het?

Bij uw woning brengen we een sleutelkluisje aan. Een exemplaar van de huissleutel wordt hier veilig in opgeborgen. Het kluisje is alleen toegankelijk voor de zorgverleners van Zorgstroom.

Het Clavisio sleutelsysteem heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als zeer betrouwbaar.

Is het veilig?

Het Clavisio sleutelsysteem heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als zeer betrouwbaar. Het kluisje is bestand tegen vandalisme en braak. Het voldoet aan de zwaarste eisen van Stichting Keurmerk Gevelelementen (SKG) en heeft het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’. Daarom kiest Zorgstroom voor dit type sleutelkluis.

Wat kost het?

U vindt de actuele prijs in de prijslijst.

Meer informatie over sleutelbeheer

Wilt u meer informatie of wilt u een sleutelkluisje aanvragen? Neem contact op met uw wijkteam of bel het Servicepunt van Zorgstroom: 0118 – 68 42 22.

thuiszorg Zorgstroom
Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact