Home Mantelzorgondersteuning bij Zorgstroom

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Mantelzorger, ik?

Brengt u wekelijks een bezoekje aan uw naaste om ondersteuning te bieden?

Ondersteunt u uw naaste naar afspraken buiten de deur?

Zorgt u dat de boodschappen wekelijks worden gehaald?

Houdt u op afstand een oogje in het zeil of alle afspraken worden nageleefd?

 

Als u zich hierin herkent, bent u mantelzorger!

 

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor onze cliënten. Zorgstroom vindt het belangrijk dat het netwerk betrokken blijft bij de zorg en ondersteuning aan onze cliënten.

Als mantelzorger heeft u de taak op u genomen om te zorgen voor uw naaste en de meeste mensen vinden dit vanzelfsprekend. Echter is het vinden van een balans tussen de zorg voor uw naaste en uw privéleven niet altijd eenvoudig. U maakt zich zorgen over uw naaste of soms zit uw hoofd vol met allerlei regeltaken. Zorgstroom helpt u graag!

 

U kunt een beroep doen op individuele mantelzorgondersteuning. Deze ondersteuning start met een persoonlijk gesprek, waarin we uw vragen en behoeften bespreken. Samen met u brengen we uw mantelzorgsituatie in kaart en ondersteunen we u bij het zoeken naar een werkbare balans. Hierbij is het belangrijk om uw thuissituatie en uw mantelzorgtaken goed in beeld te krijgen.

 

Daarnaast organiseren we informatiebijeenkomsten, cursussen en activiteiten. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen we kennis en ervaring uit, worden er praktische tips gegeven en is er ruimte voor het stellen van vragen. Tegelijkertijd komt u in contact met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. U zult zien dat u er niet alleen voor staat!

 

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact