Home Nieuws Mantelzorg, wat doet dat met je?

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Hof Klarenbeek

Ervaringen gezocht voor online onderzoek ‘Mantelzorger, goed gevoel’.

Het zorgen voor een naaste brengt veel lastige maar ook mooie momenten met zich mee. De Radboud Universiteit zet zich in voor betere steun en meer geluk voor mantelzorgers. Want zorgen voor de ander is belangrijk, maar zorgen voor uzelf ook!

Wilt u helpen om de 3.9 miljoen mantelzorgers in Nederland betere ondersteuning te geven én uzelf misschien wat beter voelen? Uw ervaring telt! Ga naar www.ru.nl/mantelzorg en doe mee met het onderzoek, dat is heel eenvoudig én heel waardevol. We begrijpen dat u druk bent, dus het kan gewoon thuis online en wanneer het u uitkomt. Het gaat om een welkomst-vragenlijst van 20 minuten, gevolgd door 2 weken waarin u op de dagen dat u mantelzorg hebt gegeven 1 ervaring kort beschrijft.

Door deel te nemen helpt u mee aan betere ondersteuning van mantelzorgers. Zo zorgen we samen voor meer begrip en geluk. Als dank maakt u ook nog kans op een van de VVV-bonnen ter waarde van 50 euro.

Neem nu een kijkje op de website www.ru.nl/mantelzorg voor meer info en om mee te doen, dat kan heel januari en februari nog.

Alvast bedankt!

Ap Dijksterhuis (professor, schrijver en ‘geluksexpert’) en

Iris Verpaalen
Initiatiefneemster, onderzoeker en zelf ook oud-mantelzorger.
i.verpaalen@psych.ru.nl

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact