Home Maaltijdservice

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Bent u op zoek naar een maaltijdservice die garant staat voor vers en lekker eten? Bereid met ambachtelijke producten uit de streek? Dan zijn de maaltijden aan huis van Tafel Thuis echt iets voor u! Met Tafel Thuis krijgt u op elke gewenste dag een gezonde en smakelijke maaltijd aangeboden, op de momenten die u zelf graag wilt.

Maaltijdservice op Walcheren

De maaltijdservice van Tafel Thuis biedt een aantal kenmerkende voordelen. Zo heeft u dagelijks de keuze uit verschillende gerechten die bereid zijn met lokale producten. Vaak zijn dit specifieke seizoensgebonden producten uit de eigen provincie! De gerechten worden vers en ambachtelijk bereid door onze koks, met de variatie in producten bent u verzekerd van afwisselende maaltijden.

Een ander voordeel van onze maaltijdservice in Zeeland is de mogelijkheid voor iedereen om deel te nemen. Dus bent u een vegetariër, heeft  u een dieet of specifieke allergieën? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden, we houden altijd rekening te houden met de wensen van onze cliënten.

Volop keuze in koelvers maaltijden

Onze maaltijden aan huis kunt u zelf samenstellen in de vorm van een dagmenu. Dit menu bestaat altijd uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Het is ook mogelijk om een maaltijd te bestellen zonder voor- of nagerecht. Maaltijden worden bereid volgens de koelvers-methode:

  • Direct na de bereiding worden de maaltijden gekoeld en verpakt
  • De maaltijden worden bewaard met een temperatuur tussen de twee en zeven graden, waardoor deze enkele dagen in de koelkast bewaard kunnen worden
  • Op een voor u geschikt moment kunt u de maaltijd opwarmen in de magnetron (of een andere methode)

Onze maaltijdservice bezorgd de maaltijden twee keer per week bij u thuis. U kunt hierbij ook gebruik maken van de kennis van de vrijwilliger die de maaltijd bezorgt, zoals informatie over het opwarmen of hulp bij het invullen van de menulijst.

Wilt u meer informatie over Tafel Thuis, of wilt u zich aanmelden voor onze maaltijden aan huis? Bekijk dan de website van Tafel Thuis, of neem contact op via onderstaande gegevens.

E: info@tafel-thuis.nl

T: 0118-632030

Naar de website

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact