Home Onze locaties Hof ter Veste

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Hof ter Veste

Hof ter Veste 7

4333 HJ Middelburg

Zelfstandig wonen met hulp in nabije omgeving

Hof ter Veste is een wooncomplex met zorg in de buurt, gelegen in een groot groen gebied tussen de wijken Klarenbeek en Griffioen aan de Seissingel in Middelburg. Er staan vijf verschillende gebouwen met 200 ruime appartementen, waar voornamelijk 55-plussers wonen.

Het is een geschikte woonvorm voor mensen die zelfstandig willen wonen met veiligheid en hulp in de nabije omgeving. U kunt zorg in uw eigen huis krijgen op indicatie of door het zelf te bekostigen. Als u personenalarmering heeft, kunt u gebruik maken van Zorg op Afroep van Zorgstroom. Bij een oproep wordt een verzorgende of verpleegkundige vanuit het wijkteam ingezet, zodat professionele hulp snel ter plaatse is.

Het hoofdgebouw van Hof ter Veste beschikt over een Atrium. In het Atrium vinden elke dag, het hele jaar door, activiteiten plaats. De activiteiten worden georganiseerd door de Bewonersvereniging. Denk hierbij aan biljarten, muziekoptredens, modeshows, zangkoren, koffiedrinken, wandelen of een spelmiddag.

Voordelen locatie

  • Ruime appartementen
  • Op loopafstand van het historisch centrum Middelburg
  • Aanwezigheid bushalte
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Kantoor wijkteam Hof ter Veste in het Atrium

Wonen in Hof ter Veste

Appartementen in Hof ter Veste zijn te huur of te koop* via Zuidwest Wonen.
T: 085-483 1700 (tussen 8.30 en 12.30 uur)

*Appartementen zijn alleen te koop in de gebouwen Seisveste en Kranesteyn.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact