Home Onze locaties Gerbrandylaan

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Gerbrandylaan

Gerbrandylaan 4

4333 BJ Middelburg

Zelfstandig wonen met hulp in nabije omgeving

In de Gerbrandylaan staat het wooncomplex van Woonzorg Nederland met zorg in de buurt, waar voornamelijk 55-plussers wonen.

Het complex is van Woonzorg Nederland. Zorgstroom heeft een samenwerking met deze organisatie vanwege het feit dat in dit complex VPT wonen is gesitueerd, met daarnaast wonen met en zonder indicatie  vanuit de ziektekosten verzekeringswet met thuiszorg van het thuiszorgteam. In dit complex is een VPT zorgteam 24 uur aanwezig. Aanmelding voor VPT wonen is op basis van een WLZ indicatie en de screening en toewijzing van een woning verloopt via de samenwerking met de Woonconsulent van Woonzorg Nederland met het Steunpunt van Zorgstroom.

Het is een geschikte woonvorm voor mensen die zelfstandig willen wonen met veiligheid en hulp in de nabije omgeving. U kunt zorg in uw eigen huis krijgen op indicatie of door het zelf te bekostigen. Als u personenalarmering heeft, kunt u gebruik maken van Zorg op Afroep van Zorgstroom. Bij een oproep wordt een verzorgende of verpleegkundige vanuit het wijkteam ingezet, zodat professionele hulp snel ter plaatse is.

Wonen in de Gerbrandylaan (Hof Klarenbeek)?

Aanleunwoningen zijn te huur via Woonzorg Nederland.
T: 088 – 921 01 13 (tussen 8.30 en 13.00 uur)

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact