Home Nieuws Kerstattentie i.s.m. lokale ondernemers in Middelburg en mooie initiatieven rondom de feestdagen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder als Amarijn

Met trots maken wij bekend dat WVO Zorg en Zorgstroom vanaf nu verder gaan onder de naam ‘Amarijn’. Lees meer over onze nieuwe naam op de fusiepagina

Helaas was er dit jaar geen gezellige kerstmarkt in Middelburg waar onze medewerkers en vrijwilligers hun kerstattentie kunnen ophalen. Net zoals ieder jaar krijgen medewerkers en vrijwilligers van Zorgstroom cadeaumunten om te besteden bij lokale ondernemers in Middelburg. Die lokale steun vinden wij altijd belangrijk, maar dit jaar is het extra fijn dat zo ons steentje bij kunnen dragen voor de lokale winkeliers van Middelburg.

Dit jaar bestond de kerstattentie niet alleen uit munten, maar ook uit een extraatje vanwege het gemis van de kerstmarkt. Zorgstroom is ontzettend trots op haar medewerkers en vrijwilligers. Bedankt voor jullie inzet!

Alle cliënten van Zorgstroom hebben een kerstkaart ontvangen vanuit de Raad van Bestuur, om te laten weten dat we aan hen denken en iedereen in 2021 graag weer van goede zorg voorzien.

Donatie voor Voedselbank Walcheren

Vanuit vrijwilligers kwam de vraag of de munten dit jaar ook aan een goed doel geschonken kunnen worden. In samenwerking met de Vereniging Ondernemers Middelburg hebben we besloten dat we hiermee een bedrag schenken aan de Voedselbank Walcheren. Inmiddels hebben al vele medewerkers en vrijwilligers hun munten geschonken. Begin volgend jaar maken we het eindbedrag bekend  en schenken aan de voedselbank.

Initiatieven voor onze cliënten

Er is dit jaar extra veel aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. We zien veel mooie initiatieven vanuit onze eigen medewerkers en externe organisaties om onze cliënten en medewerkers een hart onder de riem te steken. Deze mooie Zorgstroommomentjes zijn terug te vinden op onze Facebookpagina.

Vragen over onze zorg?
Vragen over ons zorgaanbod of advies nodig? Wij helpen u graag!
0118 - 684000 Bel mij terug Naar contact